Red pushes your boundaries...

 

Student of scholier?


Zoek je een bijbaan die je goed kunt combineren met je studie of school? 


Werken bij Albert Heijn

 
Werken bij Albert Heijn

Werken bij Albert Heijn Distributiecentrum
Regelmatig zijn er vacatures bij Albert Heijn Distributiecentrum. Het distributiecentrum is een bijzonder onderdeel van Albert Heijn. Hoewel de meeste klanten er nooit iets mee te maken krijgen, speelt het distributiecentrum een onmisbare rol in de organisatie.

Er zijn zes distributiecentra die ieder etmaal een topprestatie leveren door alle winkels op tijd te voorzien van exact het juiste aantal goederen - vers en onbeschadigd. De distributiecentra leveren gezamenlijk aan bijna 835 winkels. Weet jij van aanpakken en ben je zorgvuldig? Kom dan werken bij Albert Heijn Distributiecentrum.

Waar kun je vacatures bij Albert Heijn Distributiecentrum vinden?
Werken bij Albert Heijn Distributiecentrum kan in verschillende plaatsen. Er zijn twee landelijke distributiecentra: een in Nieuwegein voor alle langzaamlopende, houdbare producten en een landelijke verscentrale in Geldermalsen. Daarnaast zijn er 4 regionale distributiecentra in Tilburg, Zwolle, Zaandam en Pijnacker.

Deze distributiecentra herbergen drie zelfstandig opererende delen:

  • de afdeling houdbaar
  • de verscentrale: alle bestellingen van gekoelde artikelen zoals vlees, groente, fruit en zuivel verwerkt
  • het retourencentrum: hier komen de lege kratten en fusten (standaard groente- en fruitkratten) van de winkels terug, evenals het karton en de folies en de artikelen waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
Lijkt het jou leuk om bij Albert Heijn te werken? Bekijk dan onze actuele vacatures:

Vacatures bij Albert Heijn >>

 
 

Veel voorkomende vacatures bij Albert Heijn

Ben je geïnteresseerd in werken bij Albert Heijn? Bij het distributiecentrum is volop werk voor magazijnmedewerkers.

Hierbij een overzicht van de vacatures voor magazijnmedewerkers >>

Werken bij Albert Heijn Distributiecentrum staat garant voor afwisseling. Je gaat de bestelde goederen voor de winkels aan de hand van een voice dialoogsysteem en met behulp van een zogenaamde batterytruck verzamelen. Van belang is dat je geen pickfouten maakt en de goederen op de juiste manier stapelt zodat deze onbeschadigd bij de juiste supermarkt wordt afgeleverd. Tevens help je bij het beladen van de vrachtwagens.

Ben je allround magazijnmedewerker, dan kan je een belangrijke rol in gaan vullen bij het opleiden van nieuwe collega's. Je draagt actief bij aan een goede werksfeer binnen het team. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en geen moeite hebt met werken in ploegendienst. Daarnaast ben je bereid om opleidingen te volgen. Je beschikt over een goede conditie, een uitstekende gezondheid en bent 18 jaar of ouder. Ervaring in het werken in een magazijn is een pre en je hebt minimaal lbo-niveau.

Werken bij Albert Heijn Distributiecentrum kan al vanaf 8 uur per week. Maar er is ook de mogelijkheid om op vacatures bij Albert Heijn Distributiecentrum van 40 uur te reageren. Zo kun je je werktijden afstemmen op je eventuele andere bezigheden.

 
 

Vacatures logistiek

Werken in de logistiek?  En maakt het je niet uit bij welke werkgever? Bekijk dan al onze vacatures in de logistieke sector.

Vacatures in de logistieke sector >>

 

Benieuwd naar andere potentiële werkgevers in de logistieke sector?
Bekijk de logistiekpagina >>