Red pushes your boundaries...

 

Student of scholier?


Zoek je een bijbaan die je goed kunt combineren met je studie of school? 


Werken bij Catalpa

 
bekijk de vacatures bij Estro

Estro is de moedermaatschappij van ruim 570 kinderopvang- en bso-locaties en drie gastouderbureaus. Deze zijn verdeeld over de kinderopvangbedrijven: Catalpa Kinderopvang, Elan Kinderopvang, uk, B4KIDS, Octopus, Astrid Lindgren Kinderopvang en Kinderopvang Compagnie.

Estro staat voor inspiratie en passie. Het van oorsprong Griekse woord wordt gebruikt voor een betrokken persoon met creativiteit, energie en drive: een natuurlijk leider. De naam verbeeldt de rol en ambitie als onafhankelijk kwaliteitsmerk in de kinderopvang in Nederland. Met als doel om Estro in het hart van de Nederlandse kinderopvang te plaatsen.

Estro staat voor al haar medewerkers: vakmensen die hun verantwoordelijkheid nemen als het gaat om het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling. En die dagelijks ondersteuning bieden aan ouders die carrière en ouderschap willen combineren.

Daarnaast willen ze een baken zijn voor alle belanghebbenden binnen de kinderopvang: klanten, sollicitanten, beleidsmakers binnen het onderwijs, wetenschappers en onderzoekers, overheden, journalisten en branchegenoten.

Bekijk de vacatures bij Estro>>

Zit uw droombaan er niet bij? Bekijk dan de overige vacatures in de kinderopvang >>

 
 

Gezondheidszorg

Wil jij graag werken in de gezondheidszorg, maar maakt het je niet zo veel uit bij welke werkgever? Bekijk dan al onze vacatures in de gezondheidszorg.

Vacatures in de gezondheidszorg >>

 

Benieuwd naar andere potentiële werkgevers in de zorg?
Bekijk de gezondheidszorgpagina >>