Test gratis welke baan bij jou past!

Heb jij al een Mijn Tempo-Team account? Daar vind je meer dan drieduizend vacatures én gratis testen. Kom er in een kwartiertje achter wat jouw beste eigenschappen zijn!

5 november 2018

Klagen over in de trein zitten is leuk, maar genieten van in de trein zitten is beter..

Herfst. Slecht weer. Overvolle treinen. Dat klinkt best ernstig allemaal, vergeleken bij die heerlijke zomer die we hebben gehad. Maar treinen naar je werk hoeft niet het einde van de wereld te zijn. Sterker nog: met een beetje voorbereiding is het juist hartstikke leuk. En nog nuttig ook. Als je wil. Hoeft niet. Hier is de survivalgids voor treinen naar je werk: alles wat je moet weten om een doorgewinterde OV-overlever te worden.
Lees meer
28 september 2018

6 manieren om soepel met werkdruk om te gaan

Komt het wel eens voor dat je tandenknarsend naar je werk gaat? Dat je als je ‘s avonds thuis komt meteen met een dramatische zucht op de bank stort? Of dat de stoom al uit je oren komt als een collega net te luid in een appel bijt? Als dat zo is, dan hoef je je niet te schamen. Bijna alle Nederlanders hebben wel eens te maken met hoge werkdruk of stress op het werk. Om te voorkomen dat je scheel van de stress tegen een deur aanloopt of een vorkheftruck in een gevel parkeert, hebben we de beste tips verzameld. Doe er je voordeel mee, zouden we zeggen. Overwin de werkdruk, bestrijdt de stress, ga weer met zin naar je werk!
Lees meer

Zoek je vast of flex?

Wij helpen je met je nieuwe baan.