Maak werk van je vakantie!

Op zoek naar een vakantiebaan bij jou in de buurt? Bekijk de vacatures en kies uit zomerse banen. Van horeca tot magazijn.

24 april 2018

Tempo-Team en Lindenhaeghe leiden nieuwe generatie financieel adviseurs op

Opleider Lindenhaeghe en Tempo-Team zetten zich samen in voor de financieel adviseurs van de toekomst. Lindenhaeghe ontwikkelde een uniek 100% online loopbaantraject met Leercoach. Tempo-Team biedt een helder perspectief voor nieuwe medewerkers en biedt bestaande medewerkers loopbaanpaden aan in diverse branches. Als regisseur van de ontwikkeling van medewerkers bewaakt Tempo-Team de opleidingsvoortgang van de gerekruteerde adviseurs in spé.
Lees meer
31 oktober 2017

Onderzoek: Bowlen en Escape Room leukste bedrijfsuitjes

Met elkaar bowlen of samen ontsnappen uit een Escape Room wordt door werkenden het leukst gevonden als team- of bedrijfsuitjes. Het laatste kwartaal is voor veel organisaties traditioneel de periode om plannen te maken voor volgend jaar. Tijdens zogenaamde hei- of bosdagen komen teams bij elkaar om de banden aan te halen en te brainstormen over ingewikkelde dingen als budgetten en forecast. Om het nuttige met het aangename te combineren wordt zo'n dag steevast afgesloten met iets gezelligs. Gevraagd naar het favoriete uitje is bowlen veruit het meest populair (40%). Samen raadsels en puzzels oplossen tijdens Escape Room staat op de tweede plek (35%). Dit blijkt uit onderzoek van MWM2 in opdracht van Tempo-Team naar hun voorkeuren voor teamuitjes.
Lees meer
29 augustus 2017

Vakantiegevoel verdwijnt binnen drie dagen

De vakantie is voor de meeste Nederlanders voorbij. Vastbesloten om het heerlijke vakantiegevoel vast te houden gaan we weer aan het werk. Dat is echter maar van korte duur. Het lukt vrijwel niemand om het vakantiegevoel echt vast te houden. Bij de meesten (75%) is het binnen 3 dagen weer verdwenen. Tijdens de vakantie worden ook goede voornemens genomen zoals het werken aan een betere balans tussen werk en privé. Het lukt de helft om die ook daadwerkelijk vol te houden. Tempo-Team liet onderzoek doen naar de vakantiestemming van werkend Nederland.
Lees meer

Zoek je vast of flex?

Wij helpen je met je nieuwe baan.