BVCM benadert mij namens Tempo-Team, klopt dat?

Ja, dat klopt! BVCM is een partner waarmee wij samenwerken. Er zijn 2 redenen waarom zij jou kunnen contacten: in verband met jouw werk via Tempo-Team Payrolling of vanwege een incasso. Bekijk hieronder meer info afhankelijk van jouw situatie.

Ik heb gewerkt via Tempo-Team Payrolling 

We hebben helaas geconstateerd dat wij jou salaris hebben uitbetaald, terwijl je niet meer bij ons in dienst was. Dat geld moet je terugbetalen. Om dat allemaal netjes te regelen hebben wij onze partner BVCM gevraagd contact met je op te nemen. 

Dat betekent overigens niet dat dat extra kosten met zich meebrengt. BVCM zal alleen namens ons het openstaande bedrag innen.

Heb je vragen over de exacte hoogte van het bedrag en de manier waarop je kunt terug betalen? Dan kun je contact opnemen met BVCM via 020-3460754 of stuur een e-mail

Ik ben benaderd door BVCM Incasso

In dit geval hebben wij meerdere malen contact met je gehad of geprobeerd te zoeken, maar is de betaling tot op heden uitgebleven. Je hebt bericht gekregen dat wij de vordering via onze externe partner BVCM gaan incasseren. Meer informatie vind je in de aankondiging die je hebt ontvangen per mail en per post. Heb je toch nog vragen? Dan neem je contact op met BVCM via 088-8897800 of stuur een e-mail

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Zie het BVCM privacystatement over hoe BVCM met jouw persoonsgegevens omgaat.