Aanmelden Clipper Stad Amsterdam Jongerenreis

De Clipper Stad Amsterdam doet mee aan The Tall Ships Races, de grootste internationale race voor zeiltraining schepen. Wij bieden een groep jongeren tussen de 17 en 25 jaar de kans om deze race mee te beleven. De zeilreis vindt plaats van zaterdag 28 juli t/m zaterdag 4 augustus van Stavanger (Noorwegen) naar Harlingen. De jongeren draaien mee met de bemanning om de historische driemaster tijdens de race op de scherpste koers te houden. Een onvergetelijke ervaring! Deelname aan deze reis is uitsluitend op uitnodiging van Tempo-Team.

Is jouw zoon of dochter tussen de 17 en 25 jaar? En vindt hij of zij het leuk om samen met andere jongeren op de Clipper Stad Amsterdam mee te racen? Zeilervaring is niet nodig wel de wil om handen uit de mouwen te steken. Meld je kind dan nu aan via onderstaand aanmeldformulier. 

Aanmelding Clipper Stad Amsterdam Jongerenreis

Tempo-Team gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens *

    Tempo-Team gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, conform ons Privacystatement.

    Ron Zandvliet, begeleider/coach Clipper Jongerenreis

    “We hebben ieder jaar een zeer gevarieerd en sterk uiteenlopende groep jongeren aan boord. Jongeren met verschillende achtergronden, opleidingsniveaus en ervaringen. De eerste uren is het even aftasten, maar daarna leert iedereen dat je met respect, teamwork en zelfdiscipline echt verder komt.”

    Neem contact met ons op

    Geïnteresseerd in een van onze gespecialiseerde onderdelen?