Topwerkgevers bij Otter-Westelaken

Otter-Westelaken focust zich vooral op jouw mogelijkheden als techneut in plaats van mogelijkheden bij de opdrachtgever. Wij geloven dat er voor elke ervaren en gemotiveerde techneut mogelijkheden zijn op deze arbeidsmarkt! Hieronder kun je een beeld krijgen van de organisaties waar Otter-Westelaken mee in contact staat om de techneuten van Nederland een carrière te bieden!

Wil je meer informatie over onze topwerkgevers of weten welke vacatures wij open hebben staan?
Neem contact met ons op.

Mora

Mmmm, werken bij Mora. Wie kent deze snackfabrikant niet? Mora is een bedrijf wat groot is geworden door hoge kwaliteit snacks aan te bieden.

Bekijk alle vacatures bij Mora

Dynniq

Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf met energie oplossingen waar Otter-Westelaken leverancier is van de Slimme Meter Monteurs.

Bekijk alle vacatures bij Dynniq

Can-Pack

Can-Pack is een fabrikant van een groot scala aan verpakkingsmiddelen. Ze zijn onderscheidend in aluminium blikjes en produceren voor de meest bekende fabrikanten.

Bekijk alle vacatures bij Can-Pack

BE Allbrass

BE AllBrass is gespecialiseerd in het smeden en bewerken van messing. Zo realiseren ze onderdelen voor auto’s, sanitair, klimaatapparatuur en de opwekking van energie.

Bekijk alle vacatures bij BE Allbrass

Heb je een vraag over Otter-Westelaken?

Wij helpen je graag verder!

Bavaria

Bavaria is één van de 19 merken van moederbedrijf Bavaria N.V. Vanaf 1719 is Bavaria actief in Nederland en door al die jaren heen gegroeid tot een onmiskenbaar merk in Nederland.

Bekijk vacatures bij Bavaria

Kemkens

Kemkens is de cv-specialist van onder de rivieren. Met jarenlange ervaring in de cv-wereld hebben zijn hun sporen verdiend in de Water en Gas markt van Nederland.

Electromach

Electromach is een marktleider in explosie beveiliging in de olie en gas industrie. Zo leveren ze een breed assortiment pompen, turbines en elektronische systemen om het werk voor iedereen on- en offshore veiliger te maken.

Demcon

Demcon is een leverancier van hightech producten en systemen. Hun mechatronisch specialisme zetten ze in om diverse industrieën te ondersteunen waaronder de medisch wereld.

Volker Wessels

Is het op één na grootste bouwbedrijf in Nederland. Het bedrijf staat bekend om Bouw & Vastgoed, Civiele techniek, Spoorbouw, infra en energie.

BAM

BAM is een internationale bouwgroep die zich onderscheid in gespecialiseerde bouw en infrawerken. Hierbij gaan ze voor de optimale oplossing op het gebied van onderhoud, vernieuwing of uitbreiding.