Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Werk is belangrijk voor mensen, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Werk is van invloed op hun ontwikkeling, financiële onafhankelijkheid en gevoel van zelfrespect. Voor die mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, richt Tempo-Team zich vanuit de drie P’s van MVO (People, Planet, Profit) op de P van People, omdat wij op dat gebied werkelijk het verschil kunnen maken. Op tientallen plaatsen in het land begeleiden wij mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt naar werk, in samenwerking met partners zoals het UWV WERKbedrijf, gemeenten, sociale werkplaatsen maar ook met commerciële ondernemingen.

Anders denken over werk

In ons MVO-beleid richten wij ons niet alleen op het vergroten van de arbeidsparticipatie, maar vragen wij ook aandacht voor sociale innovatie. We denken anders over werk en zetten mensen en middelen zo slim mogelijk in om de productiviteit en kwaliteit te verhogen. Plezier in het werk speelt daarbij een centrale rol. Wij zijn van mening dat het optimaal benutten van de talenten van medewerkers een win-winsituatie is. Medewerkers krijgen de kans om te excelleren en organisaties hebben hier profijt van.

TTE duim

Maatschappelijke betrokkenheid

Tempo-Team draagt ook haar steentje bij in vrijwilligersprogramma’s. Wij werken samen met VSO (Voluntary Service Overseas), een internationale ontwikkelingsorganisatie die vakdeskundigen uitzendt, en wij zijn business partner van het Oranje Fonds in het programma 'Kansen voor Jongeren'.

Lees meer over VSO en het Oranje Fonds »