Uitnodiging Powermeeting

Work4women powermeeting

In 2011 sloegen Margriet en Tempo-Team de handen ineen om, onder de naam van Work4Women, de positie van herintredende vrouwen op de arbeidsmarkt te verbeteren én vrouwen te helpen om door te groeien. Work4Women voorziet opdrachtgevers van kwalitatief goede en zeer gemotiveerde vrouwelijke arbeidskrachten, maar gaat ook graag het gesprek aan met organisaties om invulling te geven aan hun diversiteitsbeleid. Dat gebeurt bijvoorbeeld door het organiseren van Powermeetings.

Powermeeting 7 april

Op 7 april jongstleden vond er weer een Powermeeting plaats, dit keer bij ING te Amsterdam.  Marjolijn Jansen (Diversity Manager NL) vertelde over het ING ‘Diversity Manifesto’ en Willemijn de Nooij (Talent manager Europe Unilever) nam de groep mee in het onderwerp ‘Inclusive Leadership’. 

Daarna hebben deelnemende bedrijven als Miele, Exxon Mobile, Mercedes Benz, Delta Lloyd, Thales, GE Healthcare en Post NL, gepraat over de uitdagingen en mogelijkheden van diversiteit. Zo was er een discussie over wat bedrijven doen om een ‘Inclusieve cultuur’ te waarborgen, werden er ideeën uitgewisseld over concrete acties om diverse ‘workforce’ te creëren en werden er tips en trics gedeeld hoe we de volgende generatie vrouwen kunnen voorbereiden op de toekomst.

Bent u bij de volgende Powermeeting?

Work4Women en Unilever organiseren op 3 november 2016 gezamenlijk de vierde Powermeeting. Deze vindt plaats bij Unilever in Rotterdam.

Tijdens deze ochtend wordt u in een compacte inspiratiesessie meegenomen in diverse vraagstukken op het gebied van Diversiteit en Inclusie. Op het programma staan presentaties van ervaringsdeskundigen, discussies over actuele diversiteits –en inclusie topics, en het delen van ervaringen met de andere deelnemers. Concreet aan de slag dus met uw diversiteit en inclusie uitdagingen!

Rond 12.00 uur loopt u de deur uit met concrete handvatten en acties om diversiteit en inclusie in uw bedrijf een boost te geven en duurzaam toe te werken naar steeds betere bedrijfsresultaten.

Kortom, een inspirerende netwerkbijeenkomst, boordevol inspiratie en praktische tips op het gebied van diversiteit, waar u bij moet zijn! Wilt u de volgende Work4Women Powermeeting bijwonen of meer informatie? Stuur dan een mail of bel T: 06 11 88 83 25 / 06 21 17 25 33.