publicatiedatum: 

Tempo-Team Employability en Leeuwendaal bundelen de krachten in ZorgWerkt!

Leeuwendaal en Tempo Team Employability bundelen de krachten in ZorgWerkt! Gezamenlijk zijn wij geselecteerd als preferred supplier voor VWNW-trajecten in de branches Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), de Gehandicaptenzorg (GHZ) en Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). 

Met deze samenwerking bieden wij de mogelijkheid voor een compleet maatwerkpakket voor medewerkers in alle functies en niveau. Wij verdubbelen de landelijke dekking en het netwerk dat beschikbaar is voor medewerkers. Wij werken individueel en in kleine groepen. Kortom: alle voordelen van twee bureaus in een keer geregeld. Uitgangspunten voor onze aanpak zijn: Doen!, Eigen Regie en Samen.

Interesse?

Via deze webportal staat een divers aanbod van mobiliteits- en van-werk-naar-werk-trajecten omschreven. Als werkgever in de branche VVT, Gehandicaptenzorg en/of GGZ kunt u hier gebruik van maken. De trajecten dragen bij aan oplossingen voor de personele gevolgen van bezuinigingen en hervormingen in de langdurige zorg. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Regeling Cofinanciering Sectorplannen vanuit het Ministerie SZW.