publicatiedatum: 

Albert Heijn, Albron en Kadaster zijn door de jury genomineerd voor Work4Women Award 2014

Een groot aantal bedrijven hebben zich aangemeld voor de 2014 editie van de Work4Women Award. De inzendingen bevatten veel inspirerende en succesrijke initiatieven, waaruit de jury deze week de top drie genomineerde bedrijven heeft gekozen. Tijdens de powermeeting op 17 november op de Margriet Winterfair, die in het teken staat van sociale innovatie, wordt de winnaar officieel bekendgemaakt!

Het wordt een inspirerende ochtend met bekende topsprekers, onder wie voormalig zakenvrouw van het jaar en tv-bekendheid Annemarie van Gaal en de Manager Marketing Intelligence van Tempo-Team: Aad van der Werf. De ochtend wordt afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de Work4Women Award 2014. Na de uitreiking kunt u uiteraard ook een bezoek brengen aan de Margriet Winterfair.

Wij nodigen u van harte uit om bij de uitreiking aanwezig te zijn >>