publicatiedatum: 

Work4Women organiseert succesvolle powermeeting over diversiteitsbeleid

Work4Women kan u helpen bij het invullen van uw diversiteitsbeleid. Twee tot drie maal per jaar organiseert Work4Women Powermeetings. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u diversiteitsmanagers van verschillende bedrijven zoals Philips, Ahold en Leaseplan. Samen gaat u de discussie aan over het onderwerp diversiteitsbeleid.

Onlangs vond een dynamische, informatieve en actieve Powermeeting  plaats in Zaandam bij Albert Heijn. Vakgenoten gingen tijdens deze meeting met elkaar in gesprek. Zij weten dat diversiteit  loont! Diversiteit op de werkvloer leidt tot betere bedrijfsresultaten. En een effectief diversiteitsbeleid draagt bij aan het innovatieve vermogen van een organisatie. Tot slot gingen de deelnemers met elkaar op zoek naar passende antwoorden op uitdagingen uit de dagelijkse praktijk. 

Wilt u meer weten over Work4Women? Bekijk hier meer informatie over Work4Women. Bent u op zoek naar medewerkers die snel kunnen schakelen en veel ballen in de lucht kunnen houden? Die voortvarend aan de slag gaan, goed kunnen organiseren en niet snel stress ervaren? Tempo‐Team Work4Women stelt ze graag aan u voor.