publicatiedatum: 

Ontbijtseminar: Modernisering Ziektewet en Ontwikkelingen op arbeidsmarkt

Net na de kerstdagen heeft u van de Belastingdienst een blauwe envelop ontvangen met daarin de premies voor de WGA flex en ZW flex. Met deze beschikking werd u mogelijk voor het eerst geconfronteerd met de nieuwe wet BeZaVa, die vanaf 1 januari van kracht is.

Met de BeZaVa, ook wel bekend als de Modernisering van de Ziektewet, wordt u als werkgever financieel verantwoordelijk voor zieke en/of arbeidsongeschikte tijdelijke werknemers. De kosten kunnen oplopen tot enkele tienduizenden of zelfs meer dan honderdduizend euro over een periode van maximaal 12 jaar. De impact op uw organisatie kan dus erg groot zijn!

Uitnodiging

We nodigen u graag uit voor ons gratis ontbijtseminar op donderdag 20 februari waarbij wij u een tweetal workshops aanbieden, namelijk ‘Workshop Modernisering van de Ziektewet’ en 'Workshop Arbeidsmarktontwikkelingen’.

Workshop 1

Graag lichten wij de nieuwe wet nader aan u toe, waarbij Karin van der Pluym, manager Health@Work bij Tempo-Team en Maarten Kuyt, consultant bij van Lanschot Chabot deze presentatie zullen verzorgen. We starten met de aanleiding voor de Modernisering Ziektewet, de belangrijkste wijzigingen en de (financiële) gevolgen voor u als werkgever. Via voorbeeldberekeningen wordt inzichtelijk gemaakt wat de financiële risico’s voor uw organisatie zijn en welke keuze in uitvoeringsopties u heeft met de daarbij horende gevolgen. Daarnaast wordt u voorzien van tips als werkgever om deze personele risico's te voorkomen of te reduceren; wat betekent het voor uw HR-beleid?

Workshop 2

Gertjan Jonker, Senior adviseur Marketing Intelligence Tempo-Team, neemt u graag mee in zijn presentatie over de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Locatie en tijden

Villa Sterrebosch, Kasteellaan 6 te 6602 DE Wijchen. Aanvang van de ontbijseminar is 08.30 uur. Wij verwachten rond 11.30 uur af te sluiten. 

U kunt zich eenvoudig en gratis aanmelden door - onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer - een mail te sturen naar sandhia.radja@tempo-team.nl.