publicatiedatum: 

Lodewijk Asscher topspreker op Tempo-Team CollegeTour 2014

Innovatie in verbinding: de krachtige combinatie van technologische en sociale innovatie

Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken en vicepremier van Nederland, is op 12 juni topspreker tijdens de CollegeTour 2014 van Tempo-Team met als thema ‘Innovatie en verbinding’. Tempo-Team organiseert dit evenement al voor de 4e keer, altijd in samenwerking met een gerenommeerde universiteit. Deze keer is dat de Technische Universiteit Eindhoven.

Tempo-Team organiseert de CollegeTour deze keer met de Faculteit Innovation Sciences van de TU/e. Het thema van deze CollegeTour is ‘Innovatie in verbinding’: de krachtige combinatie van technologische en sociale innovatie.

De Faculteit Innovation Sciences stelt dat technologische innovatie te belangrijk is om alleen aan technologen over te laten. Tempo-Team vindt dat sociale innovatie te belangrijk is om alleen aan HR-mensen over te laten. Reden dus om de krachtige combinatie van technologische en sociale innovatie ons thema te laten zijn.

Topsprekers die zullen inspireren met een verhaal dat aansluit op het thema, zijn onder meer:

  • Keynote van Lodewijk Asscher, Vicepremier van Nederland, Minister van Sociale Zaken     
  • College van Yvonne de Kort, Associate Professor, Human Technology Interaction     
  • T-talk door Yvonne van den Berg, Director Social Innovation & Diversity, Philips Benelux     
  • T-talk door Mathijs Verheijen-Klaver, Alumnus TU/e Innovation Sciences     
  • T-talk door Yori Kamphuis, Futurist of the year 2013, en founder van een van de 50 meest innovatieve startups wereldwijd die op een universiteit zijn opgericht 

 Net als vorig jaar is Rens de Jong de dagvoorzitter.

Topspreker tijdens vorige Tempo-Team CollegeTours waren onder andere Guy Verhofstadt en Gen. b.d. P. van Uhm. Klik hier voor een impressie van de vorige CollegeTours.