publicatiedatum: 

Bloemenboutique Nicole verrast door “kerstgeschenk” Tempo-Team

Montfoort, 30 november 2015 - Ondernemer Nicole Albertema van ‘Bloemenboutique Nicole’ in Montfoort is vanmorgen volledig verrast door een kerstpakket van Tempo-Team. Nu de decemberdrukte echt van start is gegaan, werd zij getrakteerd op een kerstpakket met daarin zes aanpakkers van Tempo-Team. Niemand minder dan acteur Martijn Fisher overhandigde het pakket.

Nicole was onder de indruk van deze actie van Tempo-Team: “Traditioneel is de decemberperiode een periode van flink aanpakken. Ik had mij via Facebook opgegeven, maar ik had er geen rekening mee gehouden dat het ook echt zou doorgaan! Echt overweldigend en een uitkomst in deze drukke periode!”
De zes man extra personeel werden maandagmorgen afgeleverd voor de deur van Bloemenboutique Nicole, verpakt in een kerstpakket van 1,5 m2. Begeleid door niemand minder dan Hazes-imitator Martijn Fischer pakte Nicole het pakket uit. De zes man die uit de doos kwamen, zullen haar de hele maandag helpen met verschillende werkzaamheden. Zo zaten er onder meer een schoonmaakster, een klusjesman, een visagiste en een barista in het pakket.

Regio-directeur van Tempo-Team Frans van Kreuningen verklaart: ”We weten dat de decemberperiode ontzettend druk is voor ondernemers. Uit een onderzoek dat we onlangs hebben laten doen door onderzoeksbureau DVJ Insights blijkt zelfs dat bijna 60% van ondernemers aangeeft het extra druk te hebben. Vandaar dat wij ondernemers de komende periode extra zullen helpen tijdens de kerstdrukte. Extra leuk als ze daar zoals vandaag zo ontzettend blij mee zijn!” 

Ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken of werknemers die hun werkgevers willen opgeven voor extra hulp, kunnen zich vanaf volgende week melden bij Tempo-Team. Vanaf 7 december zal de actiepagina waarop een zij kersthulp kunnen aanvragen, van start gaan.