Personeel gezocht? Wij gaan direct voor je op zoek!

Personeel zoeken is een fulltime job. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom nemen wij de administratieve rompslomp, werving, verloning en risico’s voor onze eigen rekening. NU personeel nodig? Een tijdelijke kracht voor 8 uur, 4 maanden of 5,5 jaar? Of liever een medewerker vast in dienst? Als online uitzendbureau gaan wij slim om met technologie en dankzij onze jarenlange matchervaring vinden wij vliegensvlug de aanpakker die jouw klus komt klaren. Daarom heb je binnen een dag toegang tot een aantal kandidaten. Zo draait jouw team snel weer op volle toeren. Dus hoppa! Plaats direct je vacature via de gele knop. Of geef ons een belletje op 020-3057798.

Plaats direct je vacature Of bel ons!

Liever gebeld worden? Plan een terugbelverzoek.

Vind vliegensvlug tijdelijk of vast personeel!

Nu personeel nodig? Zo werkt het!

1: meld je vacature gratis aan
Je vacature plaatsen is supersimpel! Meer dan een functieomschrijving, een salarisindicatie en contactgegevens hebben wij niet van je nodig. Vacature geplaatst? Top! Je krijgt meteen een prijsindicatie te zien. Wil je direct zien hoe ons matchsysteem werkt? Plan een online demo afspraak in!
2: wij nemen contact op
Binnen een dag nemen wij contact met je op. We stemmen de opdracht samen af en je krijgt een Mijn Tempo-Team-account. Dit is jouw online omgeving waar je 24/7 toegang krijgt tot kandidaten. In de tussentijd gaan onze recruiters met de Jobbot voor je aan de slag.
3: binnen 24 uur staan er kandidaten voor je klaar
Wij selecteren een aantal kandidaten die je dezelfde dag nog terugvindt in je online omgeving. Jij kiest zelf wie het beste bij je bedrijf past! 
4: hoppa, de kandidaat gaat aan de slag!
Heb je jouw Tempo-Team topper gevonden? Dan gaat die razendsnel aan de slag. En pas wanneer er gewerkt wordt, hoef je te betalen. Geen onverwachte verrassingen achteraf, want dankzij onze prijsindicatie weet jij vooraf precies wat je per gewerkt uur betaalt!

Plaats nu je vacature!

Wij staan 24/7 voor je klaar

Hebben wij jouw vacature ontvangen? Dan duiken wij de database in op zoek naar de beste kandidaat. Je hebt 24/7 toegang tot je Mijn Tempo-Team account: jouw online omgeving waar je al binnen een dag een selectie kandidaten terugvindt. En ons matchsysteem werkt dag en nacht. Superhandig dus wanneer jij om 2 uur ‘s nachts zoekt naar een chauffeur.

Kies je eigen Tempo-Team topper

Flexibel personeel nodig voor in de logistiek, productie of klantcontact? Onze recruiters en slimme Jobbot spitten dagelijks honderden cv’s door. Zo vullen wij onze database aan met Tempo-Team toppers met hun eigen kwaliteiten en vaardigheden. Er is altijd een topper die bij jouw bedrijf past. Wij bellen elke kandidaat op voor een persoonlijk gesprek en geven je op basis hiervan een selectie kandidaten. Jij kiest wie je wilt hebben voor jouw vacature! Diezelfde dag nog kun jij jouw aanpakker uitkiezen in je eigen online omgeving. En staat die binnen no-time voor je neus!

Geen match? Dan betaal je niet!

Het plaatsen van een vacature is vrijblijvend. Dat wil zeggen: hartstikke gratis totdat die nieuwe collega bij je aan het werk is. Missie geslaagd? Jij betaalt alleen voor de gewerkte uren en er zijn geen onverwachte kosten achteraf. Vind je geen kandidaat? Dan betaal je ook niks! En de verloning regelen wij ook helemaal voor je.  Zo kan jij je focussen op je eigen bedrijf en doen wij waar we goed in zijn: het vinden van jouw nieuwe collega!

Laat het ons live demonstreren

Direct zien hoe ons 24/7 matchsysteem werkt? Tijdens een video afspraak geven we je live uitleg over jouw online omgeving.

Heb je een vraag? Jurassic staat voor je klaar!

Ja, zo heet deze consultant echt! 🦖 Deze Vrolijke klant consultant vertelt je meer over de kandidaten, wat je van ons kan verwachten, hoe de Jobbot en online omgeving werkt! Bel of mail. Jurassic neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en tovert een glimlach op je gezicht!

Jurassic Copra

Vrolijke klantconsultant

Geen vraag is ons te gek

 • Piek of ziek?
 • Eén of honderd nieuwe collega’s?
 • Tijdelijk of vast?
 • Korte of lange klus?

Plaats hier je vacature

FAQ: meestgestelde vragen over het vinden van personeel

 • Is het plaatsen van een vacature gratis?

  Ja, een vacature plaatsen is gratis en vrijblijvend! Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Tempo-Team-topper bij jou aan de slag gaat. Vind je geen geschikte kandidaat? Dan betaal je ook niks! Wil je het eerst zelf proberen? Begrijpen we! Lees hier onze tips 🧐

 • Wat kost personeel via Tempo-Team?

  De kosten verschillen natuurlijk per functie en opdracht, maar… zodra je de vacature aan ons doorgeeft geven we op basis van jouw info meteen een prijsindicatie in het overzichtsscherm. Zo heb je geen verrassingen achteraf, je weet namelijk direct waar je aan toe bent. Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Tempo-Team-topper bij jou aan de slag gaat. Dus geen onverwachte kosten achteraf!

 • Voor welke duur  kan ik personeel inhuren?

  Die vraag moeten wij eigenlijk aan jou stellen. 😉 Alles is mogelijk! Onze Tempo-Team-toppers staan voor je klaar. Voor één dienst, 2 maanden of 5,5 jaar? Zolang je maar wilt! En bevalt de topper zó goed? Dan kunnen we in gesprek gaan over een eventuele overname. Win-win dus!

 • Kan ik na versturen mijn vacature nog aanpassen?

  Oeps! Wil je toch nog iets aanpassen? Geen probleem! We helpen je met alle vragen over het aanpassen of wijzigen van jouw vacature. Mail of bel met ons, dan fixen we het meteen voor je.

 • Hoe lang duurt het voordat ik iets hoor na het plaatsen van mijn vacature?

  Binnen 24 uur hoor je van ons en zetten wij al kandidaten voor je klaar! Snel hè? Jouw nieuwe aanpakker staat al in de startblokken zodra jouw vacature geplaatst is. In de online omgeving vind je 24/7 alle antwoorden op vragen over het proces. Checken dus!

 • Wanneer start mijn kandidaat?

  Zo snel als jij wilt! Zodra jouw vacature geplaatst is, gaan onze recruiters samen met de Jobbot direct voor je op zoek naar kandidaten. Binnen een dag staan er kandidaten voor je klaar! Jij kiest vervolgens wie bij jouw bedrijf past. Missie vanuit beide kanten geslaagd? Dan kan jouw aanpakker starten!

 • Hoe kom ik in contact met een kandidaat van Tempo-Team?

  In jouw online omgeving zetten we binnen 24 uur een selectie kandidaten voor je klaar. Zit er een favoriet tussen? Plan dan direct een kennismakingsgesprek in met een kandidaat!

 • Hoe werkt de Jobbot?

  De Jobbot helpt ons in de zoektocht naar kandidaten voor jouw vacature. Al met één druk op de knop gaat de Jobbot op zoek en gaan wij aan de slag om te kijken wie het beste bij jouw vacature past. Een perfecte samenwerking dus. Hierdoor staat jouw topper nóg sneller voor je klaar! Meer weten? Lees hier alles over de Jobbot.