Lekker toasten op je collega’s!

Insta-filter aan en gáán!

Yess! Laten we van 2020 nog een béétje iets leuks maken, met The Toast! Lekker toasten op jouw favo collega, hoe leuk is dat?! Persoonlijke en oprechte aandacht geeft namelijk een geluksgevoel. En die glimlach op dat gezicht van je collega maakt jou ook weer blij. Win-win!!

Dus waar wacht je nog op? Aan de slag met het stappenplan voor de perfecte toast én het insta filter. En toast los op je collega’s. Lees snel verder! 👇🏾

Spring snel naar:

De perfecte Toast in 5 stappen! 🥂

Stap 1: Pak gelijk de aandacht:  “come in swinging”. 
Tik tegen je koffiemok en noem de naam van jouw collega! “Jaaa Anja, vandaag toast ik op jou!” Gebruik een leuk weetje: “Ik weet dat je niet van aandacht houdt, maar dat is dan even jammer!"  Of spring in op een leuke gebeurtenis: “Melvin, hoop dat je een beetje fris en fruitig bent na die borrel van gister….want vandaag toast ik op jou.”

Stap 2: Noem nog een keer de naam van jouw toffe collega. Dit doe je omdat je nu persoonlijk gaat worden. Dan kom je pas echt ‘binnen’ bij die persoon.  

Stap 3: Ben je er klaar voorrrr? Maak nu je compliment!  En wees specifiek. Ga niet voor de: ‘Lekker gewerkt, pik", maar zeg juist wát iemand zo goed heeft gedaan: "Hé Mo, ik vind het echt tof dat je ‘t project zo snel hebt opgepakt en de scherpe vragen die je stelt maken ‘t echt beter."

Stap 4: Maak ‘t niet te serieus, want de aandacht op iemand vestigen is al spannend genoeg. Gebruik dus een flinke dosis humor in je toast, dan wordt de toast nog specialer en memorabeler. Maak grappen die net op of zelfs een beetje over ‘t randje zijn! Gewoon een lieve roast, want “You Only Toast The Ones You Love!” 

Zo doet Alex Ploeg (comedian bij Klikbeet) ‘t bijvoorbeeld in zijn toast voor alle vrachtwagenchauffeurs van Nederland: 
“Ik kan wel flauw doen over vrachtwagenchauffeurs, maar waar zouden we zijn zonder deze mensen. Ons hele land zou stil liggen. Als je Nederland zou zien als een lichaam, dan zijn truckers ‘t bloed dat door de aderen stroomt. Toegegeven niet ‘t gezondste bloed, type 2 diabetes, sowieso. Want wat is jullie bloedgroep? Joppiesaus? Het punt is, we kunnen niet zonder jullie. Tijdens de lockdown moesten jullie gewoon doorkarren en ons land voorzien van levensmiddelen en pakketjes!”

Stap 5: Last but not least: hef nu je (Tempo-Team) koffiemok en toost echt op je collega! Vat nog even kort samen wat je hebt gezegd! De kracht van herhaling!

Zooo en chef jij dit in 1 tot 1,5 minuut, dan heb jij de perfecte toast! Toast ze!

*Hop* naar het The Toast Insta-filter!

Met áááál deze tips en info sta jij natuurlijk te springen om er op los te toasten! Yess! Maak je eigen persoonlijke toast op je collega op Instagram. Check het Toast-filter op ons insta-account. Gewoon ff naar @tempoteamnl klik op onze filters en ga ervoor! Of check direct Instagram op een mobile device.

Waarom is toasten op je collega’s belangrijk?

Je werkt om te leven en niet andersom. En als je zoveel tijd doorbrengt op je werk, wil je wel dat je plezier hebt, toch? Dagelijks verhogen wij het werkplezier van de duizende mensen die via Tempo-Team werken. En dat doen we ook graag voor jou!  

Hoe dan?? Nouuu, werkplezier zit ‘m in die kleine geluksmomentjes waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat! Dat plezier valt samen met het hebben van fijne collega’s, met wie je kunt grappen en grollen. Zij zorgen voor werkplezier. Ze helpen je, bieden een luisterend oor, ze staan voor je klaar! En ook het ontvangen van een compliment is een geluksmoment. Want zeg nu eerlijk iedereen heeft behoefte aan persoonlijke aandacht. Daar wordt een mens gelukkig van! Maar ehhhh ook voor de gever van een compliment heeft ‘t positieve effecten. Het zien van een blij gezicht is enorm aanstekelijk. Jij gaat ook lachen! #pinkypromise

Dus fijne collega’s + flinke dosis humor + complimenten = The Toast 🥳
Wij gaan toasten op onze collega’s! 

Wat is The Toast? Tempo-Team & De Coen en Sander Show 

Roasten is zóóó 2019! Daarom introduceert Tempo-Team in samenwerking met De Coen en Sander Show deze maand The Toast! Voor iedereen die graag lol maakt met zijn collega’s. Voor iedereen die weet hoe belangrijk collega’s zijn. Voor iedereen die werkplezier krijgt van zijn collega’s! 

Eigenlijk gewoon voor iedereen die even lekker hard wil lachen 😜 En dus hoor je tijdens De Coen en Sander Show cabaretier Alex Ploeg (bekend van o.a. Klikbeet) toasten op.. misschien wel op JOU! Je kunt je als luisteraar namelijk opgeven voor een persoonlijke roast, ehh.. nee TOAST! 
Luister donderdag 19 november, 26 november en donderdag 3 december van 16:00 tot 19:00 uur naar De Coen en Sander Show.

Toost uitbrengen op jouw favo collega!