Red pushes your boundaries...

 

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

 

Onze grootste uitdaging en opdracht voor de komende jaren? Het antwoord op deze vraag ligt besloten in de volgende oneliner, vindt Algemeen directeur Kees Stroomer:

Een opmerkelijke uitspraak die hij zelf het beste van commentaar kan voorzien.

 
 

Kees Stroomer, algemeen directeur van Tempo-Team, legt uit

"Ik realiseer me dat de definitie van krankzinnigheid van Albert Einstein misschien wat wenkbrauwen heeft doen fronsen. Maar ik koos hem bewust omdat hij in mijn ogen precies de urgentie aangeeft van wat u en ons de komende jaren te doen staat: meeveranderen in een snel veranderende wereld. Want dat de wereld snel verandert, daar ondervinden we allemaal de gevolgen van. Onzekerheid over de economische situatie, demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen
- een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik veertig jaar duurt."

Benieuwd naar de geschiedenis van Tempo-Team >>