Red pushes your boundaries...

 

Personeel nodig?


Bent u op zoek naar (tijdelijke) versterking van uw team?


 
  • Tempo-Team Uitzenden

  • Tempo-Team Professionals

  • Tempo-Team Inhouse Services

  • Tempo-Team Employability

  • Tempo-Team Payrolling

  • Tempo-Team Outsourcing

 
 

Brede HR-dienstverlening

Tempo-Team heeft tot doel het werven van de juiste kandidaten toegespitst op de vraag en situatie van bedrijven en organisaties.

Antwoord op recruitment-vragen >> 

 

 

Wet- & regelgeving

Als de nummer 2 uitzendorganisatie van Nederland neemt Tempo-Team wet & regelgeving serieus. 

Onze voorwaarden >>

 

 

Gespecialiseerde labels

Sommige arbeidsvraagstukken vragen om gespecialiseerde labels. De brede HR-dienstverlening van Tempo-Team omvat waar nodig concepten geheel toegespitst op de doelgroep.

Onze aanvullende labels >>

 

Nieuws

Werkgeversservicepunt Delft en Tempo-Team werken samen

Het Werkgeversservicepunt Delft en Tempo-Team zijn een publiek-private samenwerking (PPS) aangegaan. Door krachten te bundelen en van eigen belangen meer naar gezamenlijke doelen te gaan, versterken beide partijen elkaar. Ondanks de huidige tegenwind op de arbeidsmarkt draagt Tempo-Team voor een kwart bij aan de plaatsingen van werkzoekenden op de arbeidsmarkt.

Ga naar het persbericht >>

Exemplaar Nationale Ontvangst Barometer 2014 aanvragen

Resultaten Nationale Ontvangst Barometer 2014 beschikbaar!


De rol van de gastvrouw* is cruciaal voor een positieve ontvangstbeleving bij Nederlandse bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen. Dat is de belangrijkste conclusie van de achtste Nationale Ontvangst Barometer: hét onderzoek naar de ontvangstbeleving in Nederland, uitgevoerd in opdracht van ons zusterbedrijf SPARQ. Benieuwd naar de resultaten? U kunt hier een exemplaar aanvragen >>
* Gastvrouw = gastheer, receptionist(e), host(ess)

Divosa: uitzendbranche partner voor wwb-uitstroom


Christien Bronda gaf een interview voor het blad ABU-magazine Uitzendwerk over de flexibele arbeidsmarkt. Christien benadrukte het belang van samenwerking. Voor gemeenten zijn uitzendorganisaties de belangrijkste partner om werkzoekenden aan werk te helpen. De samenwerking groeit en is ook nu al dé oplossing, zegt vicevoorzitter Christien Bronda van Divosa.

Ga naar het persbericht >>

Werkgevers nemen afscheid van hiërarchie op de werkvloer


Steeds meer bedrijven in de handel, logistiek en industrie willen niet meer volgens de traditionele ‘organisatiehark’ werken. Zij zetten daarmee in op sociale innovatie en zien hiermee hun resultaten toenemen.

Ga naar het persbericht >>

Organisaties nog onbekend met nieuwe Ziektewet


Veel managers kennen de regels en de consequenties van de nieuwe Ziektewet niet. Maar liefst 94 procent van hen weet niet hoe ze een mogelijke premiestijging in de hand kunnen houden, zo blijkt uit representatief onderzoek in opdracht van Tempo-Team onder leidinggevenden in Nederland.

Ga naar het persbericht >>

Philips wint Work4Women Award 2013

Philips wint Work4Women Award 2013

Multinational boekt succes met focus op diversiteit

Utrecht, 18 november 2013 - Philips Consumer Lifestyle heeft vandaag, op de Margriet Winterfair, de Work4Women Award 2013 in ontvangst genomen. Zij krijgen de award voor het in 2012 wereldwijd opgezette programma om vrouwenparticipatie binnen hun divisie te stimuleren.

Ga naar het persbericht >>