Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Weert

Tempo-Team uitzendbureau Weert

Onze vestiging bevindt zich in een mooi bedrijfspand en heeft een centrale ligging in Weert. We zijn gevestigd in een modern pand waar ons team jou met een warm welkom ontvangt. Parkeren kan bij de vestiging. Tussen 8.30 en 17.30 uur is er altijd iemand aanwezig. Ben je van plan om langs te komen? Bel ons dan even voor de zekerheid, dan staan wij (Anneke en Demi) altijd voor je klaar. Af en toe zijn we namelijk buiten de deur om de leukste vacatures voor jou binnen te halen!

Werkplezier bij Tempo-Team Weert

Kom eens langs! We zetten graag een kop koffie voor je (en die is heerlijk!). Wij zijn benieuwd wat werkplezier is voor jou! We helpen je graag bij de zoektocht naar de leukste baan. Een baan, waarin je kan doen waar jij goed in bent én wat je leuk vindt. Werkt dat past omdat je helemaal op je plek zit. Daar geloven wij in, bij Tempo-Team.

De vacatures bij Tempo-Team Weert

Ons team staat voor je klaar als je op zoek bent naar bijvoorbeeld logistiek- , inpak- of productiewerk. Maar ook voor banen in de administratie ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben diverse vacatures en hebben veel contact met bedrijven in de regio Weert. Wil jij deze week nog starten? Geen punt! Wij fixen het voor je. Ook voor tijdelijke banen zijn wij er voor je. We zien je graag snel, topper!

Wilhelminasingel 1- b2

  • 0495-571090
  • 6001GN Weert
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!