Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Tiel

Tempo-Team uitzendbureau Tiel

Tempo-Team Tiel is gevestigd in de binnenstad van Tiel, op steenworp afstand van het flipje beeld, die te vinden is op het gezelligste plein van Tiel. Voor Tempo-Team is werkplezier een belangrijke term. Dit gebruiken we dagelijks om van jouw werk een feestje te maken.

Werk is belangrijk voor iedereen. Werk moet:

  • Plezierig zijn
  • Een uitdaging bevatten
  • ​​​​​​​Een goede beloning opleveren

Mocht je iets missen in je huidige baan? Neem contact met ons op!
 

Werkplezier bij Tempo-Team Tiel

Wees welkom! Wél handig om te weten, wij zijn niet altijd aanwezig. Voor jezelf en voor ons is het makkelijker dat je even van te voren een belletje geeft. Kunnen we direct een afspraak maken en écht de tijd voor je nemen, zodat we de perfecte baan voor je vinden. Maar wat voor soort banen dan? Lees hieronder verder!

De vacatures bij Tempo-Team Tiel

Ons werkgebied is groot, namelijk van Zaltbommel tot Vianen tot Tiel. Wij zijn dagelijks in contact met onze opdrachtgevers en de bedrijven die vacatures bij ons uit hebben staan. En wat voor vacatures! Extreem divers zoals wij het noemen. Banen in de productie of logistieke sector, werk op kantoor waar jouw kennis en ervaring gebruikt kan worden en natuurlijk hebben we ook technische banen in de buitendienst. Hebben we nu niet de meest passende vacature voor jou? Geen probleem! We bellen graag naar bedrijven om de mogelijkheden voor je na te gaan!

Damstraat 62

  • 0344-619706
  • 4001KZ Tiel
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!