Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Venray

Tempo-Team uitzendbureau Venray

Tempo-Team uitzendbureau Venray is gevestigd op het industrieterrein van Venray aan de a73. Dit is dus super makkelijk te bereiken met de auto of fiets! Wij zijn gevestigd in een kantoorpand. Kom je bij ons op bezoek? Dan kan je je auto gegarandeerd voor de deur parkeren! Dat is nog eens makkelijk! Verder word je ontvangen met een lekker bakkie thee of koffie. Tempo-Team Venray is geopend op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) van 08:30 - 17:00 uur

Werkplezier bij Tempo-Team Venray

Werkplezier en vitaliteit is voor ons erg belangrijk. We vullen elkaar dan ook goed aan om even wat ontspannen momentjes te hebben gedurende de dag. Daarnaast motiveren we elkaar om in beweging te blijven en gezond te eten. Dit doen we door 2 x per dag te planken en salades te eten tijdens de lunchpauzes. Verder vinden we het heerlijk om door te knallen en successen te behalen. Dus ons grootste werkplezier is jou aan een baan helpen!

De vacatures bij Tempo-Team Venray

In regio Venray zijn we altijd op zoek naar gedreven krachten. Veel voorkomende vacatures zijn administratief medewerker, commercieel medewerker, operator en logistiek medewerker. Daarnaast zoeken we ook regelmatig andere profielen en werken we buiten uitzenden ook op basis van werving en selectie. Dit betekent dat je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst komt. Dit is afhankelijk van de vacature. Je mag ons altijd even bellen als je benieuwd bent of wij iets voor je kunnen betekenen!

Ben je op zoek naar werk of ben je benieuwd welke vacatures wij nou allemaal hebben? Dan ben je altijd van harte welkom! Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wie jij bent en waar je trots op bent. Samen proberen wij dan te ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Kom je graag langs? Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Keizersveld 47A

 • 0478-517201
 • 5803AM Venray
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten