Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Zwolle

Tempo-Team uitzendbureau Zwolle

Ons uitzendbureau zit op een steenworp afstand van de Peperbus. We zitten in een monumentaal pand waar je van harte welkom bent. Parkeren kan betaald in de diverse parkeergarages in de buurt (Katwolderplein, Emmawijk of Maagjesbolwerk) We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor die ene leuke baan voor jou! Handig om van te voren even te bellen, want we zijn regelmatig buiten de deur op zoek naar die ene leuke functie voor jou!

Werkplezier bij Tempo-Team Zwolle

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zorgen voor plezier door werk dat bij je past. Wij bemiddelen in zowel vaste als flexibele banen. Tempo Team staat voor snel en makkelijk schakelen en daarom zorgen wij ervoor dat jij binnen de kortste keren aan de slag kan! Wil je langskomen? Gezellig! We ontvangen je met een heerlijke kop koffie of thee.

De vacatures bij Tempo-Team Zwolle

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte. Schrijf je in en maak een vacature alert aan!

Zwartewaterallee 54

  • 8031DX Zwolle
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!