Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Veghel

Tempo-Team uitzendbureau Veghel

Het kantoor van Tempo-Team Veghel vind je op de tweede verdieping van een modern, gedeeld kantoorpand op de Poort van Veghel. De vestiging is gemakkelijk te bereiken via de snelweg en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De Poort van Veghel ligt aan de A50 (afrit Eerde). Kom je met de bus? Stap dan uit bij de bushalte Corridor (bus 305 vanuit Eindhoven, bus 306 vanuit Den Bosch). We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:30 uur.

Werkplezier bij Tempo-Team Veghel

Een baan waar je energie van krijgt, in plaats van dat het je energie kost! Dat is voor ons werkplezier. Waar je jouw energie uit haalt, is afhankelijk per persoon. Wij krijgen energie van een fijne samenwerking met klanten, het helpen van collega‚Äôs en natuurlijk werkzoekenden aan een goed passende nieuwe baan helpen! 

De vacatures bij Tempo-Team Veghel

Omdat we vinden dat de zoektocht naar een nieuwe baan mensenwerk is, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar op onze vestiging! We missen alleen jou nog! Hoe beter we jou kennen, des te beter we een (droom)baan voor je kunnen realiseren. Dit geldt uiteraard ook voor onze opdrachtgevers, we zijn dagelijks met ze in contact zodat we ook voor hen die nieuwe collega kunnen vinden.

Ons vacature aanbod is erg divers! Ben je op zoek naar logistiek werk? Dan kunnen we je vast en zeker verder helpen! Maar ook voor HBO starters, Planners, Administratieve krachten, Werkvoorbereiders, Accountmanagers, Inkopers en Teamleiders hebben we vaak mogelijkheden. Nieuwsgierig of er voor jou iets tussen zit? Neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0413-355115.

Poort van Veghel 4949F

  • 0413-355115
  • 5466SB Veghel
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!