Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Nijmegen

Tempo-Team uitzendbureau Nijmegen

Tempo-Team Nijmegen is gevestigd aan de Burgemeester Hustinxstraat 72 op steenworp afstand van het centraal station en het centrum van Nijmegen. Als je richting het centrum loopt en een prachtige grote foto van de Grote Markt ziet: daar zitten wij! Wij zijn het beste te bereiken met het OV. Parkeren kan ook, maar is helaas niet gratis. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 - 17:30 op 024 360 0880.

Werkplezier bij Tempo-Team Nijmegen

Samen met onze collega's staat hard werken en gezelligheid voorop. We zijn vaak op pad en gaan graag op bezoek bij de klant. Het harde werken belonen wij vaak met een lunch bij een van onze favoriete lunchtentjes.

De vacatures bij Tempo-Team Nijmegen

Onze vacatures zijn erg divers. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar een baan in de logistiek, productie of als bijvoorbeeld administratief medewerker. Wil je werken als accountmanager of planner? Ook dan hebben wij een passende baan voor je! Ook helpen wij je graag als je misschien nog niet goed weet wat je wilt, of als je hulp nodig hebt met je cv! 

Burg. Hustinxstraat 70-72

  • 024-3600880
  • 6512AG Nijmegen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!