Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Nijkerk

Tempo-Team uitzendbureau Nijkerk

In oktober verhuist ons uitzendbureau Nijkerk, nu nog gevestigd middenin het centrum op het Plein, naar een nieuwe en moderne locatie op de van ‘t Hoffstraat (tegenover de Albert Heijn). Beter bereikbaar (gratis parkeergelegenheid en bushalte voor de deur!!) en aanzienlijk meer ruimte! Zo kunnen wij onze klanten en flexkrachten met nog meer werkplezier van dienst zijn!

Werkplezier bij Tempo-Team Nijkerk

Tempo-Team uitzendbureau Nijkerk maakt deel uit van een groter cluster en werkt nauw samen met de collega’s van onze vestiging in Amersfoort. Werkplezier betekent voor ons; samen knallen en iedere dag weer zorgen voor tevreden klanten en werkzoekenden!! In tijden van grote drukte zijn we altijd bereid om elkaar te helpen en er is altijd ruimte voor een goeie grap of een potje tafeltennis. We lunchen samen en sluiten de week af met een borrel!

De vacatures bij Tempo-Team Nijkerk

Wij zijn altijd op zoek naar administratieve krachten (LBO/MBO/HBO) voor diverse disciplines; met name commercieel, financieel en hr. Daarnaast hebben we ook altijd vacatures voor produktie- en logistieke krachten. Onze opdrachtgevers zijn divers, we bemiddelen voor lokale maar ook voor grote, landelijke organisaties. We hebben tijdelijke vacatures maar plaatsen ook op basis van werving en selectie dus een vast contract behoort ook tot de mogelijkheden!

Plein 1

  • 033-2458248
  • 3861AB Nijkerk
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!