Werken bij KLM

💰Flinke toeslagen!|🚗 Gratis rijbewijs | 💸 8,33% eindejaarsuitkering l  💰 Minimaal €15,93 per uur | 📍Schiphol

KLM kennen we allemaal. Daar hoeven we niet heel veel uitleg over te geven. Maar wist je al dat bagagemedewerker een van de belangrijkste functies op het platform is? Je zorgt ervoor dat de koffers van reizigers lekker op tijd bij de vliegtuigen komen. Jouw dag is een feestje, als vliegtuigen veilig arriveren en op tijd kunnen vertrekken zonder vertraging én met de juiste koffers. Werken bij KLM geeft veel heerlijke extra’s. We zetten ze even voor je op een rij.

Bagagemedewerker vacaturesAlle KLM horeca vacaturesAlle KLM vacatures

Arbeidsvoorwaarden KLM

 • Minimaal €15,93 per uur! 
 • Reiskostenvergoeding! Max. €19,00 per dag
 • Kans op vast contract bij Tempo-Team
 • Kortingen op Schiphol
 • Elke maandag uitbetaald
 • Jouw opleiding wordt doorbetaald
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Jouw rijbewijs wordt vergoed tot €3.000,-!

Vacatures KLM   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Dit is waarom jij wilt werken bij KLM

Benieuwd wat KLM jou te bieden heeft? Veel! Kijk maar: 

💪 Inhoud van jouw baan | Een kijkje achter de schermen!
Als bagage medewerker zorg jij voor de koffers. Vanaf het moment dat de koffers via de band bij jou binnenkomen tot aan het inladen van het vliegtuig. Samen met je collega’s ben jij echt aan het knallen. Elke koffer in de goede bak. Zodat elke koffer naar het goede land vertrekt. Maar hoe kom jij daar? Jij mag als KLM medewerker op plekken komen waar verder niemand mag komen. Op het platform naast het vliegtuig bijvoorbeeld. Jij krijgt een speciale pas. Daarmee kom jij overal waar je moet zijn. Hier kom je met een kar. Een rijbewijs is dus handig ;). Maar wees gerust. Als je geen rijbewijs hebt maar wel bezig bent met het behalen ervan, kun je nog steeds aan de slag als platformmedewerker bij KLM.

🙏 Goede werk-privé balans 
Overwerken bij KLM? Nope. Is jouw dienst voorbij? Dan klok je uit en ga je lekker naar huis. Bij KLM vinden ze het belangrijk dat jouw vrije tijd ook écht vrije tijd is. Het rooster is flexibel. Dat betekent dat jij zelf bepaalt welke uren je werkt. Ga je nog naar school? Ook dan is werken bij KLM ideaal. Je kan namelijk ook drie dagen aan de slag! Jouw werk en privé helemaal in balans! 

🎓 Groeien | Doorgroeikansen zijn eindeloos
Wist je dat een van de vorige KLM CEO’s begon bij de bagage? Binnen KLM kan jij goed doorgroeien. Er zijn ontzettend veel functies en openstaande vacatures. Dus maak je ambitie zeker kenbaar! Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan is eerdere ervaring binnen KLM altijd een extra plusje. Kansen genoeg. Bespreek het met jouw leidinggevende. Dan kijken jullie samen naar jouw carrièrestappen. 
 

Vacatures KLM    

Vragen over werken bij KLM? Neem contact op!

Sufian El Atmani Dris

Veelgestelde vragen over werken bij KLM

 • Kan je partime of fulltime bij KLM werken?

  Eigenlijk kan het allebei. Of jij fulltime of parttime wilt werken. Die keuze is aan jou. Ook de werktijden zijn heel flexibel. Er zijn nou eenmaal heeeuuulll veel vluchten waar jij voor aan de slag kunt. Dus waar je ook voor kiest. Vervelen zit er niet meer bij in jouw nieuwe baan. Check snel alle vacatures bij KLM.

 • Waar kan je werken bij KLM?

  Op Schiphol natuurlijk! Hier gebeurt het allemaal! Het epicentrum van Nederland. Lekker centraal en makkelijk te bereiken zowel met auto of OV. Hoe je ook reist. Jij krijgt een reiskostenvergoeding. Aangekomen op Schiphol, dan moet jij nog heeeeel even aan de wandel. Jij moet namelijk aan de achterkant van Schiphol zijn. Bij de vliegtuigen en de bagage natuurlijk. Maar met jouw speciale pas ben je er zo.

 • Wat verdien je bij KLM?

  Bij KLM krijg jij gegarandeerd een lekker salaris van €15,93 per uur. Maar dat is nog maar het begin! Je krijgt er nog 8,33% eindejaarsuitkering bovenop én een gratis rijbewijs. Tel uit je winst, want dat tikt lekker aan!💸

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij KLM?

  👉 Bagage- / platformmedewerker

  In deze functie bij KLM ben jij verantwoordelijk voor de bagage. De tijd en de plek. Dat is eigenlijk het belangrijkste. Wat we daarmee bedoelen? De koffers moeten in het goede vliegtuig komen en het liefst ook op tijd. Zo zorg jij voor een vakantiestart zonder zorgen voor duizenden reizigers. Heb je een rijbewijs of ben je bezig met het behalen van je rijbewijs? Dan kan jij zeker aan de slag als platformmedewerker. Dan rijd jij met karren voor bagage naar de vliegtuigen. Alles ingeladen? Jij pakt lekker door. Staat de volgende al klaar? Check hier alle bagagemedewerker vacatures bij KLM.

 • Heb je een diploma nodig om bij KLM te werken?

  Bij KLM heb je voor de functie van bagage- of platformmedewerker geen diploma nodig. Wel is het handig om een rijbewijs te hebben. Als je geen rijbewijs hebt maar wel bezig bent met het behalen ervan, kun je nog steeds aan de slag als platformmedewerker bij KLM. Voordat je aan de slag gaat krijg je een interne training. Zodat jij weet hoe je veilig te werk gaat bij KLM.

 • Krijg ik een gratis rijbewijs als ik ga werken bij KLM?

  Om onze Tempo-Team toppers bij KLM te belonen word je rijbewijs B vergoed tot €3000,-!  Gewoon, als bedankje voor je toewijding.
  Natuurlijk zijn er wel een paar voorwaarden waar aan voldaan moet worden. Benieuwd naar al deze voorwaarden? Vraag het aan een van onze recruitment toppers!