Werken bij MegaGroup

Water. We zijn er allemaal van afhankelijk en maar liefst 71% van het aardoppervlak wordt ermee bedekt. Bij MegaGroup weten ze er alles van. En dat niet alleen: ze gebruiken het ook om de wereld iedere dag een beetje beter te maken. Hoe? Door  slimme zwembaden, voetbalvelden en sproeiers te bedenken. En die moeten allemaal de wereld in gestuurd worden. Daar help jij bij! Als logistiek medewerker bij MegaGroup heb jij een baan met leuke collega’s. Ennn… worstenbroodjes. Je hoort het al. Deze baan wil je hebben ;)

Alle vacatures bij MegaGroup!

Waarom werken bij MegaGroup

Werken bij MegaGroup doe je natuurlijk allereerst voor een betere wereld. Maar ook zeker voor jezelf, want we beloven je: een leukere werkplek kom je niet snel tegen. Hoe dat komt? Door de échte Brabantse familiesfeer die er hangt. Dat betekent dat de muziek dus altijd (lekker hard) aanstaat. Onvergetelijke klassiekers, smartlappen én de hits van nu: alles komt voorbij. En meezingen mag! Maar ook de pauzes zijn één groot feest. Iedere dinsdag staat er een grote schaal overheerlijke worstenbroodjes voor je klaar in de kantine. Neem dus niet teveel lunch mee, want alles moet op! Voor je het weet is je werkweek voorbij en sta je met je collega’s te proosten op het weekend tijdens de vrijdagmiddagborrel. Nootjes, chips, bier: aan alles wordt gedacht. Zo loop je samen met jouw collega’s in polonaise richting het weekend. Yesss!

Maar laten we het ook nog even over werk hebben. Want MegaGroup is ook erg betrokken bij jouw ontwikkeling. Ze denken altijd met je mee en staan klaar om je te helpen. Zo groei je makkelijk door naar andere functies op andere afdelingen. Zit je lekker op je plek? Ook binnen je eigen afdeling valt er altijd genoeg bij te leren. Misschien word je uiteindelijk wel teamleider!

Ja, ja. Mooie praatjes, horen we je denken. Maar het is écht waar! MegaGroup is zelfs een aantal jaren terug genomineerd voor de titel ‘beste werkgever 2018-2019’.

Arbeidsvoorwaarden

Krijg je dan ook nog gewoon betaald enzo? Jazeker! Een overzichtje van de arbeidsvoorwaarden bij MegaGroup:

  • Verdien €13,14 vanaf 21 jaar.
  • 8,33% vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Veiligheidsschoenen en kleding
  • Werk voor lange tijd
  • Doorgroeien kan altijd

Veel voorkomende vacatures bij MegaGroup

Bij MegaGroup staan altijd meerdere vacatures open. Keuze dus! Scroll naar beneden en lees wat MegaGroup te bieden heeft.

Logistiek medewerker

Veel gezelligheid, veel leren en mogelijkheden voor langere tijd. Dát is werken als magazijnmedewerker bij MegaGroup! Je gaat aftellen, orders inpakken, pallets insealen en werken met een Man Up truck. Lekker veelzijdig en leerzaam dus! En doorgroeien? Geen probleem! Bij MegaGroup groei je makkelijk door naar andere afdelingen met nieuwe uitdagingen. En de worstenbroodjes waarover je eerder al las? Geen zorgen, die verhuizen gewoon met je mee! Is dit jouw nieuwe baan?

Reachtruckchauffeur

Als reachtruckchauffeur ken jij de weg! Jij zorgt dat alle orders in en uit de stellingen worden geladen. Door jouw topprestaties kunnen de producten verzendklaar gemaakt worden. Én: ook als reachtruckchauffeurs ben je van harte welkom op de vrijdagmiddagborrel. Moet je ons wel beloven dat je daarna niet meer op de reachtruck stapt ;-).

Parttime of fulltime werken bij MegaGroup

Je kunt fulltime aan de slag tussen 7.00-19.00.  De ene week kun je lekker uitslapen want dan start je om 10.00 en ga je weer lekker naar huis om 19.00. De andere week ben je lekker op tijd klaar want dan start jij om 7.00 en om 16.00 ben jij weer klaar. Fijn toch, die afwisseling? Én voor langere tijd natuurlijk.

Toch liever parttime werken? Daarvoor denken we graag met je mee. Laat het ons gewoon even weten!

Werken bij MegaGroup in Veghel

Megagroup ligt in het mooie Veghel. Woon je in Eindhoven, Helmond of Den Bosch? En heb je een auto? Dan hoef jij niet langer dan 25 minuutjes te rijden naar je werk! :-)   Dus woon je daar in de buurt? Dan zit je goed. En wat het mooie is, jij krijgt gewoon reiskostenvergoeding.

Nog één pluspunt… Tempo-team zit op locatie bij Megagroup met een eigen kantoor. Wij staan altijd voor jou klaar! Is dat niet handig? Heb je vragen over je planning of je arbeidsvoorwaarden óf wil je gewoon even een praatje maken met een lekkere kop koffie, loop dan gerust bij ons binnen. Dat vinden wij gezellig! :-) 

Word je ook een MegaGroup-collega? Bekijk alle vacatures en solliciteer!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.