50+: van werkzoeker naar baanvinder!

7 juli 2016 - Als je als 50-plusser je werk kwijtraakt, is het verdraaid lastig om alleen weer je weg terug te boksen. Dit horen we dagelijks in de media én ervaren we door verhalen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Bij Tempo-Team zijn wij ervan overtuigd dat er een baan is voor iedereen, ook voor 50+. Wij willen van werkzoekers baanvinders maken. In onze succesvolle projecten nemen we onze kandidaten mee in drie pijlers: Kracht, Presentatie en Werk.

Innovatieve workshops

Natuurlijk zorgen we voor een goede sollicitatie- en netwerktraining. Maar we zetten de kandidaat ook op andere manieren in zijn of haar kracht. Denk aan workshops koken, styling of omdenken. Hierin zitten de basisprincipes van improvisatietheater: falen met een lach, accepteren, en een ander laten stralen. Dergelijke workshops zorgen voor veel plezier, inzicht en energie.

Juist door deze zijstapjes in ons programma zien we mensen weer opbloeien. Ze hebben weer focus, zelfvertrouwen en energie. Hun eigen intrinsieke motivatie is weer naar boven gebracht. Er is weer plezier en trots, waardoor we van werkzoekers baanvinders maken.