Is uw bedrijf APK gekeurd?

APK keuring voor uw organisatie

Je auto naar de APK keuring brengen, dat is voor iedereen normaal en logisch. Ten eerste is het wettelijk verplicht, maar jouw veiligheid is de allerbelangrijkste reden. Als er iets mis is met je auto, wil je het weten. En als je auto APK gekeurd is, ga je met een gerust hart weer de weg op. Waarom is het eigenlijk niet normaal en logisch dat er een APK voor uw bedrijf is?

Want als ondernemer wilt u toch ook met een gerust hart de toekomst tegemoet? Minister Asscher publiceerde al dat het goed zou zijn om de mobiliteit van medewerkers op gang te brengen en een soort APK voor de loopbaan verplicht te stellen. U wilt weten of uw medewerkers het maximale uit zichzelf halen. En benut u hun potentieel optimaal? U wilt uw medewerkers gemotiveerd en duurzaam inzetbaar houden. 

AMP: arbeidsmarktscan

Arbeidsmarktpositie-scan

Daarom introduceert Tempo-Team een APK keuring voor uw organisatie; de arbeidsmarktpositie-scan. Met deze online test krijgt u inzicht in de waarde van uw personeel. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de AMP-scan? En wat betekent dit voor uw bedrijf? Vul dan ons contactformulier in. Of neem contact met ons op via: 088 1269905 of stuur ons een e-mail.