Food

Onze flexwerker begrijpt de klant

Het speelveld van de foodsector verandert voortdurend. Dit komt door nieuwe technologieën, een veranderende economie, meer regelgeving of kritischer consumenten. Tempo-Team begrijpt de dynamiek van jouw branche en speelt daar adequaat op in. We selecteren kandidaten op hun instelling en kennisniveau. Als dat kennisniveau opgevijzeld moet worden, doen wij dat onder meer via HACCP e-learning voor voedselveiligheid of onze Food Safetycard. Om altijd te weten wat er in de branche speelt, maken we deel uit van toonaangevende foodnetwerken: Food Connection Point, Food Valley en InnoFood.

Slim, snel en flexibel operators in de Food opleiden

Door vergrijzing, toenemende automatisering en hogere veiligheidseisen dreigt een tekort te ontstaan aan voldoende goed gekwalificeerde operators in de branches Food en Industrie. Naar verwachting ontstaan hierdoor de komende jaren ongeveer dertigduizend vacatures. Hoe zorg je dat je straks ook nog de juiste mensen in huis hebt? Slim werven en opleiden is dé oplossing. Wij doen dat met TOP, het Tempo-Team Operator Programma én wij bieden onze flexwerkers ook de mogelijkheid tot een loopbaan als operator in de vorm van BBL-trajecten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van TOP?

Wil je inzicht in de behoefte aan opleidingen voor operators binnen jouw bedrijf? Maak gebruik van onze gratis Quickscan Opleiden Operators. De scan geeft antwoorden die je helpen de toekomst een stap voor te zijn. Vervolgens komen wij graag langs om de uitkomsten te vertalen naar concrete acties.
Interesse? Stuur een mail naar top@tempo-team.nl of neem contact op met jouw contactpersoon op een vestiging van Tempo-Team.

Lees meer over de opleiding Operators op maat!. Of bekijk alle opleidingen per vakgebied.