Heb jij een TOP-operator in dienst?

Alles tot in de puntjes regelen. Daar houden wij van. En ons personeel ook. Zij weten van wanten. Gelukkig maar, want dat is zeker nodig in de food- en industriesector. Wij weten precies waar je de juiste mensen kan vinden of je je personeel goed kunt trainen. Waarom moeilijk doen als het samen kan?!

Tempo-Team regelt het

Food

Wij luisteren naar wat jij wil. En zoeken daar het personeel op uit. Is iemand heel goed, maar mist die nog nét een beetje extra kennis? Dat regelen we voor je! Wij zorgen dat diegene de juiste opleiding krijgt. En om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van alles wat er in de food branche gebeurt, zijn wij aangesloten bij een aantal grote foodnetwerken: Food Connection Point, Food Valley en InnoFood.

Industrie

De industrie kan altijd goede medewerkers gebruiken, maar automatisering verandert de eisen die bedrijven aan personeel stellen. Dat is te merken: gekwalificeerd personeel is en blijft moeilijk te vinden. Flexibiliteit en kwaliteit zijn voor jou essentieel. Door onze jarenlange ervaring in deze sector weten we wat er speelt. Niet voor niets is één op de vijf flexwerkers in de sector industrie via Tempo-Team aan het werk.

Operators klaarstomen voor de toekomst

Een goede operator is de motor van je bedrijf. Hoe zorg je dat jouw mensen precies de juiste kennis hebben om goed te kunnen draaien? Door slim te werven én goed op te leiden! Juist. En dat doen wij graag voor je. Daarom hebben wij TOP bedacht, het Tempo-Team Operator Programma.

Oké TOP, wat houdt dat precies in?

TOP zoekt uit of de operators die je in huis hebt genoeg weten om hun werk goed te kunnen doen. Klinkt dit interessant? Dan hebben we goed nieuws: je kunt hier heel simpel en gratis achter komen. Hoe? Met onze gratis Quickscan Opleiden Operators. Door middel van deze scan krijg je een duidelijk beeld van de kwaliteiten en wensen van je operators. Scan gedaan? Top! Dan komen wij vervolgens langs om de uitkomst voor je om te zetten in concrete plannen voor de toekomst.

Denk jij nu JA dit wil ik! Of wil je meer weten over TOP? Stuur dan een mailtje naar top@tempo-team.nl of neem contact op met je vaste contactpersoon.

Nieuw personeel? Zo gefixt: plaats je vacature gratis online!

Recruitment is een vak apart. Heb jij even geluk: wij weten precies hoe we je volgende topper vinden. Nu meteen op zoek naar een nieuwe collega? Die vinden we voor je. Plaats je vacature hier helemaal gratis. Of geef ons gewoon een belletje.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening in de Food?

Maak vrijblijvend kennis met de voordelen van samenwerken met Tempo-Team.