Industrie

Het beste personeel voor uw industrieel bedrijf

De industrie kan altijd goede medewerkers gebruiken, maar automatisering verandert de eisen die bedrijven aan personeel stellen. Dat is te merken: gekwalificeerd personeel is en blijft moeilijk te vinden. Flexibiliteit en kwaliteit zijn voor u essentieel. Door onze jarenlange ervaring in deze sector weten we wat er speelt. Niet voor niets is één op de vijf flexwerkers in de sector industrie via Tempo-Team aan het werk.

Operators opleiden in de sector

Door vergrijzing, toenemende automatisering en hogere veiligheidseisen ontstaan de komende jaren naar verwachting ongeveer dertigduizend vacatures voor goed gekwalificeerde operators in de branches Food en Industrie. Door slim te werven en op te leiden zorgt Tempo-Team ervoor dat u straks ook nog de juiste mensen in huis hebt. Wij doen dat met TOP, het Tempo-Team Operator Programma én wij bieden onze flexwerkers ook de mogelijkheid tot een loopbaan als operator te bieden, in de vorm van BBL-trajecten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van TOP?

Wilt u inzicht in de behoefte aan opleidingen voor operators binnen uw bedrijf? Maak gebruik van onze gratis Quickscan Opleiden Operators »
De scan geeft antwoorden die u helpen de toekomst een stap voor te zijn. Vervolgens komen wij graag bij u langs om de uitkomsten te vertalen naar concrete acties. Interesse? Neem dan contact op met uw contactpersoon van Tempo-Team of stuur een mail naar top@tempo-team.nl.

Lees meer over de opleiding tot operator. Of bekijk alle opleidingen per vakgebied.