Transport en Logistiek

Logistiek en transport personeel bij Tempo-Team

De logistiek en transport is dynamischer dan ooit. Pieken en dalen volgen elkaar in steeds sneller tempo op. De beste oplossingen op vraagstukken mogen zo min mogelijk kosten. Kortom: u staat elke dag weer voor vele uitdagingen, ook op het gebied van personeel. Met een breed palet aan HR-diensten helpt Tempo-Team u graag bij het invullen van uw personele vragen. 

Betrokken logistiek en transport specialist

Tempo-Team weet hoe de logistiek werkt. Als lid of partner van organisaties als EVO, TLN, VLM, ACN, NDL, de Supply Chain Strategy Summit en de stichting ‘Nederland is Logistiek’ blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We maken namens de ABU deel uit van de Human Capital Agenda binnen de Topsector Logistiek, met een specifieke verantwoordelijkheid voor het onderzoek naar ontwikkelingen op de logistieke arbeidsmarkt. Ons ‘Logistics Labour Survey’ wordt door veel relaties gezien als het benchmarkrapport op het gebied van logistieke HR trends. Zo kunnen we onze opdrachtgevers doelgericht adviseren over de optimale inrichting van hun (flexibele) arbeidsorganisatie.

Centrale thema: Veiligheid 

Veiligheid gaat in de logistiek voor alles, en is daarmee ook ons centrale thema. Tempo-Team is bijvoorbeeld partner van de ‘Dag van het Magazijn’, hét event in het teken van veiligheid, waar jaarlijks de prijs voor het veiligste magazijn wordt uitgereikt. We passen onze dienstverlening en opleidingen op de vaak hectische situatie binnen het DC aan. Naast concrete afspraken met onze opdrachtgevers zien we er zelf op toe dat onze logistieke medewerkers goed worden voorgelicht over de risico’s op de werkplek, en de opleiding of training ontvangen die nodig is om transportmaterieel goed te kunnen bedienen, of het veiligheidsbewustzijn vergroten. Ook op deze manier zetten wij ons in voor verbetering van het imago van de logistieke branche.

Bezoek de Dag van het Magazijn en de vakbeurs Logistica

De Dag van het Magazijn wordt dit jaar gehouden tijdens de vakbeurs Logistica. Beide evenementen zijn op 28, 29 en 30 november te bezoeken in de Jaarbeurs te Utrecht. Op alle drie de dagen kunnen bezoekers workshops volgen over veiligheid in het magazijn. En de Prijs Veiligste Magazijn, vast onderdeel van de Dag van het Magazijn, wordt op 28 november uitgereikt.
Om het belang van een veilige en gezonde werkomgeving in magazijnen en dc’s te benadrukken, organiseren BMWT, evofenedex, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Tempo-Team en Logistiek.nl dit jaar voor de 12e maal de Dag van het Magazijn. Locatie is één van de theaters op de vakbeurs Logistica. Er zijn verschillende workshops te bezoeken waarin veel praktijkvoorbeelden aan bod komen. Bezoekers kunnen hier ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Uiteraard blijft het onderwerp ‘Veiligheid in en rondom het magazijn’ als thema centraal staan op deze dag.

Prijs Veiligste Magazijn

Traditiegetrouw vindt tijdens de Dag van het Magazijn de verkiezing van het Veiligste Magazijn van 2017 van Nederland plaats. De prijs ‘Het Veiligste Magazijn’ is bestemd voor het magazijn, warehouse of distributiecentrum waarin veiligheid het best is verankerd in de dagelijkse operatie.

Kom naar de Dag van het Magazijn en laat je inspireren.
Schrijf je in voor workshops op 1 van de 3 dagen »

Logistiek en transport personeel via Tempo-Team

Dat de logistiek en transport een branche is die nooit stilstaat, weet u als de beste. Grotere afstanden, kortere levertijden, onverwachte pieken en dalen, terugdringen van de kosten. Dan is het prettig om te weten dat u zich met Tempo-Team in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over personeelsvraagstukken. Met meer dan 45 jaar ervaring in de arbeidsmarkt en als specialist in de logistiek en transport biedt Tempo-Team een breed aanbod van op uw branche toegesneden HR-diensten. 

Uitgebreid aanbod van kandidaten

Ook werkzoekenden kennen onze vooraanstaande positie binnen de logistiek, ons aanbod aan banen is groot en dat biedt een uitstekend toekomstperspectief voor werkzoekenden. Moet u plotseling een werkpiek opvangen of heeft u een vervanger nodig voor een zieke? Wilt u de werving en selectie van nieuwe chauffeurs graag uitbesteden? Orderpickers nodig, heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs, meewerkende voormannen? We helpen u graag met ons groot bestand van medewerkers met een grote diversiteit aan opleiding en ervaring. Bespreek de mogelijkheden met een van onze intercedenten.