T-Point extra modules

T-Point is eenvoudig uit te breiden met twee modules

T-Point declaratie

Zelf eenvoudig de urendeclaraties beheren, controleren, wijzigen of zelfs toevoegen: met deze module houdt u moeiteloos de vinger aan de pols. Zodra er een nieuwe declaratie is ingediend, ontvangt u een bericht. De declaratie goedkeuren is niet nodig, u hoeft alleen actie te ondernemen als iets niet in orde is. T-Point is zelfs te koppelen aan uw eigen vertrouwde registratiesysteem.

T-Point planning

Zelfs de meest complexe personeelsplanning kunt u gerust aan ons uitbesteden. Via T-Point planning kijkt u mee wanneer u wilt. Ook kunt u eenvoudig diensten aanvragen, roosters goedkeuren en kwalificaties beheren. En dat is slechts een greep uit de mogelijkheden.

De planningstool ‘T-Point planning’ is in eigen beheer ontwikkeld door Tempo-Team en biedt u, onze flexwerkers en onze eigen medewerkers op ieder moment de gelegenheid de actuele planning in te zien. Naast flexwerkers kunnen we hiermee (tegen vergoeding) ook vaste medewerkers plannen, altijd rekening houdend met de vereiste kwalificaties voor een bepaald type werk. Dit doen wij al voor tientallen opdrachtgevers in Nederland, bijvoorbeeld voor Aldipress.

De voordelen voor u op een rij:

  • planning van uitzendkrachten én vaste medewerkers
  • planning op basis van naam, competenties en/of individuele performance
  • 24/7 inzicht in de planning voor u en onze flexwerkers
  • eigen smartphone app voor flexwerkers real time inzicht in rooster (regel linken naar pagina WN/ T-Point)
  • eenvoudig diensten indienen, roosters goedkeuren en kwalificaties beheren
  • gewerkte uren snel en gemakkelijk doorgeven vanuit de geplande uren
  • meer overzicht en betere controle van gewerkte uren
  • efficiënter facturatieproces (foutreductie door beperking menselijke tussenkomst)

Rapportages via T-Point

Tempo-Team kan u via T-Point periodiek van managementinformatie voorzien. De frequentie en onderwerpen bepalen wij in overleg met u. Zo hebt u inzicht in de gewerkte uren en kosten, eventueel gespecialiseerd naar afdeling of kostenplaats. Bij de gewerkte uren en kosten maken wij onderscheid tussen 100%-uren en toeslaguren (ploegen en/of overwerk). Verder kunnen we informatie aanleveren over zaken als voorzieningsgraad, ziekteverzuim, leeftijdsmix, functies en gemiddelde uitzendduur.

Onze klanten spreken: DA