Loopbaanontwikkeling

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel en zijn onomkeerbaar. Werknemers zijn zich er steeds meer bewust van dat een baan voor het leven niet meer bestaat. Werkgevers spelen in op de veranderingen waarin banen verdwijnen en nieuwe verschijnen.

Binnen bedrijven, overheid en media wordt veelvuldig gesproken over het thema duurzame inzetbaarheid. Duurzame inzet zorgt voor gezonde doorstroom binnen organisaties,  maar toch komt de vrijwillige mobiliteit vaak maar moeizaam op gang.

Onze ArbeidsMarktPositie-scan is een betaalbaar online instrument om, met behulp van een objectieve test, de arbeidsmarktwaarde van uw werknemer(s) te toetsen. Onze vakspecialisten vertalen in één of meerdere gesprekken met uw werknemer(s) de uitkomsten van de test naar persoonlijke actiepunten om de duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie te vergroten.​ Door periodiek te testen hoe uw werknemers op de arbeidsmarkt staan, kunt u sturen op opleiding, preventief verzuim en strategische in- door- en uitstroom.

Als arbeidsmarktspecialist is Tempo-Team als geen ander in staat om de objectieve testgegevens over de kennis, vaardigheden en kwaliteiten van de individuele medewerker te koppelen aan de lokale arbeidsmarktsituatie.

Bij Tempo-Team Employability doen we er alles aan om uw medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Hierdoor zijn uw medewerkers toegerust om hun loopbaan toekomstbestendig te maken. En u? U bent klaar voor de onomkeerbare innovaties op de arbeidsmarkt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen bij de loopbaanontwikkeling van uw medewerkers? Bel  088 126 99 05 of vul het contactformulier in.