Outplacement

Werk is belangrijk voor mensen. Werk geeft mensen een actieve rol in de maatschappij, zelfrespect, zingeving, financiële onafhankelijkheid, sociale contacten en persoonlijke ontwikkeling.

En toch moet u als werkgever soms afscheid nemen van werknemers, één of misschien wel duizend. Door bezuinigingen of financieel zwaar weer. Soms omdat het niet meer klikt of omdat het werk te zwaar wordt en soms omdat de taken zich doorontwikkelen, maar uw medewerker achterblijft. De wereld verandert en uw onderneming moet daarin mee.

Zou het dan niet fijn zijn als de medewerkers van wie u afscheid moet nemen, vertrekken als ambassadeur? Dat u uw medewerkers kunt laten vertrekken met nieuw toekomstperspectief? Outplacement begeleiding van Tempo-Team zorgt hiervoor.

Wij begeleiden uw werknemers in 't vinden van hun kracht en talenten en samen vinden we de manier hoe zij deze ‘t beste kunnen presenteren bij de nieuwe werkgever. Omdat wij nauw samenwerken met onze lokale vestigingen, hebben we veel vacatures en weten we ook precies waar ze moeten zijn voor de banen in hun regio. Onze begeleiding richt zich dus op drie pijlers: Kracht, Presentatie en Werk vinden. Wij doen dit graag én goed. Wij geloven dat er voor iedereen een baan is; wij helpen mensen aan tafel én hun nieuwe baan te veroveren. Wij navigeren uw medewerkers op de snelste weg naar resultaat. Wij schenken aandacht aan dát wat nodig is; met ons Pick and Choose programma zijn er geen overbodige interventies. U kunt hierbij denken aan een grondige arbeidsmarktanalyse, een Social Media training, een workshop waarin we opzoek gaan naar energie, maar ook een training omdenken. Ieder mens heeft zijn eigen leercurve, hier past Tempo-Team Employability zich op aan.

Ook houden wij alles graag transparant en simpel. Via ons online platform kunt u wanneer u maar wilt de highlights van de trajecten bekijken, 24 uur per dag.

Bekijk onze film over de ervaring van opdrachtgevers en kandidaten met Tempo-Team Employability >>