Gecertificeerde consultants met uitstekende arbeidsmarktkennis

Bij ons werken 135 gecertificeerde, ervaren consultants die beschikken over actuele kennis over wetgeving, procedures en arbeidsmarktontwikkelingen. Daarnaast hebben wij de beschikking over 20 zzp’ers die aan ons verbonden zijn. Wij zorgen voor een optimale match tussen kandidaat en consultant.

Wij geloven in ‘de match’ tussen kandidaat en adviseur op basis van relevante expertise, affiniteit en netwerk van de adviseur. Daarbij kijken we goed naar functieniveau en type, regio, stijl van coaching en contacten bij relevante organisaties. Zo hebben wij consultants die gespecialiseerd zijn in de lagere uitvoerende zorgfuncties, maar ook consultants voor het hogere management met een groot landelijk en bestuurlijk netwerk. De samenwerking tussen Tempo-Team Employability/Leeuwendaal vergroot het aantal matchingsmogelijkheden en onze leverbetrouwbaarheid voor passende adviseurs.

Om tot een ‘goede match’ te komen start ieder traject met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan de deelnemer vragen stellen aan de consultant en het traject bespreken. Spreekt dit aan en is er een klik, dan besluiten zij samen om een start te maken.