Operators op maat!

Werken én leren via de Tempo-Team Academy

Wilt u operators die specifiek opgeleid zijn om met de machines en processen in uw bedrijf te werken?

Dat kan! Want wij leiden operators op, met een op maat gemaakte opleiding, afgestemd op uw bedrijfsproces.

Waarom leiden wij operators voor u op?

Werkend leren is de toekomst. Vaardigheden en kennis van een beroep zijn steeds sneller achterhaald. Dat geldt zeker voor operators. Automatisering vraagt om minder, maar hoger opgeleide operators. Daarom leiden wij operators op waarbij we uw bedrijfsproces als vertrekpunt nemen, en de leerlingen actief blijven verdiepen op kennis en vaardigheden!

Wat betekent dat voor u?

  • Operators met de kennis en vaardigheden die u nu én in de toekomst nodig heeft.
  • Uw organisatie is het vertrekpunt van de inrichting van de opleiding! De opleiding wordt afgestemd op uw werkplekken, ploegenrooster, uw praktijkvoorbeelden en ander opleidingsmateriaal wat we kunnen integreren in de opleiding.
  • De leerling-werknemer werkt vier dagen per week in uw bedrijf en krijgt een keer per week les onder leiding van een vakbekwame docent op locatie bij het leerbedrijf. Tijdens deze theoriedag wordt direct de koppeling gemaakt naar de machines die bij uw leerbedrijf aanwezig zijn.
  • De leerling-werknemer ontvangt na de opleiding een officieel erkend operator diploma.
  • Het slagingspercentage is met 90% bovengemiddeld én door de praktijkervaring is de operator ingewerkt op uw bedrijf.
  • Tempo-Team heeft de leerling in dienst en is dus werkgever, zo heeft u geen administratieve lasten.

Welke opleidingen zijn mogelijk?

- Medewerker Voeding en Technologie (Voedingsoperator)    1 jaar
- Operator A                                                                              1 - 1,5 jaar
- Operator B                                                                              1,5 - 2 jaar

Wie doet wat?

  • Wij werven, selecteren en detacheren. Een intake, referentiecheck, technische test en een intredetoets maken deel uit van de screening. Wij werken met gespecialiseerde recruiters die alleen maar bezig zijn met het werven van (leerling) operators.
  • De opleider faciliteert de opleiding, inclusief docent en projectleiding.
  • U doet praktijkbegeleiding van de leerling. Deze opleiding biedt u de minste tijdsinvestering (30 minuten per week / per leerling) voor de beste operators.

Verloop van de opleiding Voedingsoperator / Operator A (Klik hier voor meer informatie)

Gedurende één jaar krijgen de leerling operators 200 uren klassikaal onderwijs. De lesroosters worden in overleg met u vastgesteld, afgestemd op uw ploegenrooster. Ook de inhoud van de operator opleiding wordt afgestemd op de werkplek van de operator.

De opleiding wordt afgerond met een theorie-examen en een proeve van bekwaamheid. We starten de opleiding wanneer u dat wenst, en de klasgrootte kan variëren tussen 8 en 15 leerlingen. Dit kan een combinatie zijn van uitzendkrachten en eigen vaste medewerkers. Indien u minder dan 8 operators wenst op te leiden, zoeken wij in eerste instantie naar een tweede leerbedrijf waardoor we gezamenlijk één klas kunnen starten.

Tempo-Team voedingsoperator / operator A (BBL)

Kosten opleiden

Bij een groep van 10 leerling operators betaalt u per leerling € 2.500,- (all-in), terwijl u per leerling maximaal € 2.700,- terugkrijgt via de subsidie praktijkleren.
Bij minder leerlingen stijgt de prijs per persoon, bij meer leerlingen daalt de prijs per persoon. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Meld u aan als leerbedrijf!

Heeft u interesse om samen de beste operators op te leiden én uw organisatie te voorzien van de juiste mensen op de juiste plek? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op of neem rechtstreeks telefonisch contact op met Ruud Beelen, telefoon 06 13 46 11 67 of Joke Hoenderkamp, telefoon 06 46 101 102.