Vast personeel

Stop met zoeken, wij hebben gegarandeerd de beste kandidaat voor jouw vacature

Of je nu op zoek bent naar een verzorgende IG of een allround schademonteur. Bij Werving en Selectie nemen wij het volledige werving en selectieproces van je over. De kandidaat komt direct op contract bij jouw organisatie, jij betaalt ons een eenmalige fee. Risicovol? Nee. Wij garanderen een succesvolle match. Zo niet: geld terug. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef direct je vaste vacature aan ons door.

De arbeidsmarkt wordt steeds schaarser

Je merkt het wellicht al, de kandidatenmarkt wordt steeds schaarser. Waar zijn ze gebleven en hoe zorg je ervoor dat ze bij je blijven werken? In de gratis te downloaden trendpaper ‘Talent vinden en behouden’, geschreven in samenwerking met trendwatcher Farid Tabarki (Studio Zeitgeist), gaan we hier dieper op in. Millennials vragen om ander HR beleid en het belang van employer branding wordt steeds groter. In de trendpaper 10 tips om millennials aan je bedrijf te binden, zoals:

  • Zorg dat je online zichtbaar bent als werkgever en hoe het er op de werkvloer aan toe gaat.
  • Geef millennials de ruimte om mee te denken, te praten en te doen.
  • Help ze met hun ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van trainingen.

Alle tips en praktische voorbeelden van andere organisaties lees je in de trendpaper.

Vraag de trendpaper aan

Voordelen Werving en Selectie door Tempo-Team

Geen zorgen, wij helpen je aan de beste kandidaat. Wij beloven:

  1. Gegarandeerd de beste kandidaat. Komt de kandidaat onverhoopt de proeftijd niet door? Dan krijg je je geld terug, ongeacht de reden. Dat is onze geen match, geld terug garantie. Check hier de voorwaarden.
  2. Bespaar tijd. Searchen, kandidaten benaderen, vacatureteksten schrijven, plaatsen op jobboards, CV’s checken, sollicitatiegesprekken inplannen en voeren, kandidaten afbellen, tweede rondes etcetera. Een ondernemer is gemiddeld 42 uur kwijt aan het vinden van een nieuwe werknemer. Die tijd nemen wij uit handen.
  3. Geld besparen. Naast veel tijd kost de zoektocht naar de beste werknemer ook geld. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van advertenties, naast bovengenoemde uren. Gemiddeld is een ondernemer € 11.266,- kwijt* aan kosten voor een werving- en selectietraject.

Meer weten over Werving en Selectie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of deel meteen je vaste vacature met ons. Liever telefonisch contact? Bel dan de Vaste Lijn op 0800-0614.

* Onderzoek van SSI in opdracht van Tempo-Team.