Flex Direct

De zekerheid van flexkrachten met de juiste kwaliteit, tegen de scherpst mogelijke prijs, zonder overbodige kosten. En dan ook nog 100% bezetting gegarandeerd én een foutloze verloning en facturatie. Te mooi om waar te zijn? Integendeel! Dat is Flex Direct van Tempo-Team.

Hoe werkt Flex Direct?

Heeft u regelmatig behoefte aan kwalitatief goede en flexibele orderpickers, magazijnmedewerkers, inpakkers, laders, lossers en/of productiemedewerkers om bijvoorbeeld een piek in de productie op te vangen? Dan hebben wij een buitengewoon gunstige oplossing: Flex Direct. Flex Direct biedt u gegarandeerd 100% bezetting, tegen de scherpst mogelijke prijs. Wij nemen de werving en selectie uit handen, u zorgt zelf voor de planning en begeleiding.

U doet uw aanvraag bij Tempo-Team. Online. Wij zorgen ervoor dat de juiste flexwerkers, volledig geïnformeerd op het juiste tijdstip bij u klaar staan om aan de slag te gaan! Ook onze verloning en facturatie verloopt 100% digitaal en foutloos, dat is wel zo efficiënt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste capaciteit tegen de scherpst mogelijke prijs!

Acht garanties waarop u kunt rekenen

  1. Flexwerkers tegen het scherpste tarief
  2. 100% levering
  3. De kwaliteit van de flexwerkers is vooraf goed gescreend
  4. Juridisch alles tot in de puntjes geregeld
  5. Onze flexwerkers zijn minimaal 30 uur per week beschikbaar (en 30% extra inzetbaar)
  6. De flexwerkers zijn flexibel in hele diensten van 8 uur
  7. Is een flexwerker een keer ziek dan wordt hij of zij z.s.m. vervangen. Zo niet, dan betaalt u ook niet
  8. Het salaris wordt altijd op tijd betaald en uw factuur klopt 100%

Ook profiteren van het scherpste tarief van Flex Direct?

Wilt u ook structureel of tijdelijk flexwerkers inlenen via Flex Direct van Tempo-Team? Neem dan per e-mail contact op met Jikke Nagelsmit of Chantal Bogaert. Bellen kan ook, via 06 52 33 62 31. Zij geven u alle informatie en úw scherpste tarief.