Flex Direct in de praktijk

Aad de Rijke is operationeel manager bij een grote logistieke dienstverlener. Door de plots aantrekkende markt van zijn klanten, verwacht hij een flinke piek in de werkzaamheden. Op korte termijn heeft hij minimaal negen ervaren krachten nodig die van aanpakken weten. Waar haalt hij die zo snel vandaan? Bovendien staan de marges onder druk, dus het moet voor de laagst mogelijke prijs. Tijd om zelf te werven is er niet. Net zo min als gedoe met foute facturen, flexwerkers die niet komen opdagen of papieren die niet kloppen.

Ilona, medewerkster van Tempo-Team, ziet de aanvraag van Aad binnenkomen via de online portal. Met één druk op de knop zet ze de aanvraag digitaal uit bij flexwerkers binnen een straal van 20 kilometer van het bedrijf van Aad. Stuk voor stuk mensen die graag, veel en vaak aan het werk willen. Bovendien kunnen ze zelfstandig op de werkplek komen. Al snel reageren de eersten via hun smartphone. Alle kwalificaties en referenties zijn razendsnel gecheckt. Een week later staan er negen man stipt op tijd voor de deur bij Aad. Na een kop koffie en een korte introductie gaan ze meteen aan de slag. De productie draait op volle toeren! En de rekening? Daar maakt hij zich geen zorgen over. Hij weet nu al precies wat daar straks op staat.

Ook profiteren van het scherpste tarief van Flex Direct?

Wilt u ook structureel of tijdelijk flexwerkers inlenen via Flex Direct van Tempo-Team? Neem dan per e-mail contact op met Jikke Nagelsmit of Chantal Bogaert. Bellen kan ook, via 06 52 33 62 31. Zij geven u alle informatie en úw scherpste tarief.