Specialistisch accountteam

Inhouse Services werkt met een accountteam dat bestaat uit specialisten voor verschillende taken. Uniek in de branche en zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Tempo-Team borgt zo de professionaliteit en kwaliteit van dienstverlening. Ook hanteren wij een vast aanpreekpunt (single point of contact) voor u als klant. Iemand die uw organisatie en uitdagingen optimaal kent. Afhankelijk van de dienstverlening die u kiest, bepalen wij welke specialist(en) we voor u inzetten!

Accountspecialist

De accountspecialist voert de regie over de afgesproken dienstverlening en stuurt het accountteam aan. De accountspecialist zorgt er voor dat uw processen zo efficiënt mogelijk verlopen en is uw gesprekspartner bij het realiseren van maximaal rendement. 

‘Ik maak er een sport van om samen met mijn opdrachtgever en het accountteam zo efficiënt mogelijk een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren.’

Begeleider

De begeleider zorgt voor de binding, ontwikkeling en begeleiding van flexwerkers en voert verzuim- en beoordelingsgesprekken. De begeleider werkt actief aan de verbetering van de tevredenheid en de verlenging van de verblijfsduur. Door de inzet van de begeleider kunnen wij een waarmaken dat: uw beoordeling van de flexwerkers minimaal een 8 is.

‘Bij een opdrachtgever was er veel uitstroom onder de flexwerkers. Mijn onderzoek onder de flexwerkers heeft belangrijke verbeterpunten blootgelegd en de uitstroom is nu tot bijna nul teruggebracht.’

Recruiter

De recruiter heeft up-to-date kennis van de (lokale) arbeidsmarkt, zorgt voor een passend (online) wervingsplan en selecteert voor u de flexwerkers met de gewenste beschikbaarheid, kwalificaties en competenties.

‘Als recruiter bij Tempo-Team word je intern opgeleid om slim (digitaal) te werven en de juiste doelgroep snel te bereiken. Zo kan je recruiten vanuit inkoopplannen, samen werken met planners en social media op correcte wijze toe passen.’

Planner

Inhouse Services werkt met gediplomeerde planners. De planner bouwt voor u een kwalitatief hoogwaardige pool van flexwerkers op. We maken hierbij gebruik van slimme online planning- en tijdregistratiesystemen. Zo garanderen wij altijd 100% bezetting met ingewerkte flexwerkers en de flexibiliteit om binnen 24 uur 25 % op of af te schalen. U kunt er voor kiezen om ook de planning van uw vaste personeel aan onze planner uit te besteden.

Procesmanager

Onze procesmanagers zijn Green Belt Lean gecertificeerd. De procesmanager richt zich samen met u op drie pijlers: het terugdringen van het aantal flexibele uren, het terugdringen van de kosten per gewerkt uur en het efficiënter maken van het proces van samenwerking. Tempo-Team heeft 15 verschillende kostenbesparingsprogramma’s, we werken volgens de DMAIC aanpak vanuit Lean Six Sigma Methodiek. Door de deskundige adviezen van onze procesmanagers garanderen wij dat u 10% meer tijd kunt besteden aan uw core business. Bovendien kunt u 5% besparen op uw jaarlijkse totale integrale flex-kosten.