Werving en selectie Amsterdam

Wordt Tempo-Team ook uw partner voor werving en selectie in Amsterdam? In plaats van zelf tijdrovende en kostbare sollicitatieprocedures voor vast of tijdelijk personeel op te zetten, vertrouwen steeds meer Amsterdamse bedrijven werving en selectie aan onze intercedenten toe. Ook u kunt hiermee zeeën van tijd besparen. Die tijd kunt u ongetwijfeld goed besteden aan andere facetten van uw bedrijf.

Wij vinden de kandidaten die bij u passen

De bedrijven die ons inschakelen voor werving en selectie, kiezen voor gemak en een ervaren team voor werving en selectie. Amsterdam zit vol professionals in diverse sectoren. Het is de kunst om die professionals te bereiken en een match te vinden voor uw vacature. En dat is precies waar wij in uitblinken. Wij hebben het netwerk en de kanalen om uw ideale kandidaat te vinden.

U profiteert van het gemak van werving en selectie

  • Wij spitten de brieven en cv’s voor u door
  • U bespaart op advertentie- en andere wervingskosten
  • U houdt tijd over voor uw corebusiness
  • No cure, no pay

Snel nieuw personeel in Amsterdam

Tempo-Team heeft een groot netwerk en kan daarmee snel nieuw sales personeel werven voor uw bedrijf. We maken een selectie uit de brieven en cv’s, doen kennismakingsgesprekken en stellen u vervolgens potentiële kandidaten voor uw vacature voor. En dat alles terwijl u zich bezighoudt met uw onderneming en corebusiness.

Werving voor alle sectoren

We doen werving en selectie in Amsterdam in alle sectoren en op alle niveaus. We vinden regelmatig personeel voor de zorg, ICT, techniek, logistiek, sales en tal van andere sectoren. Heeft u een bedrijf in Amsterdam? Werving en selectie door Tempo-Team is ook interessant voor uw bedrijf!

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over werving en selectie in de regio Amsterdam.  Neem contact op met een van onze vestigingen in Amsterdam, we beantwoorden graag al uw vragen.