Werving en Selectie Amsterdam

Wordt Tempo-Team ook jouw partner voor Werving en Selectie in Amsterdam? In plaats van zelf tijdrovende en kostbare sollicitatieprocedures voor vast of tijdelijk personeel op te zetten, vertrouwen steeds meer Amsterdamse bedrijven Werving en Selectie aan onze intercedenten toe. Hiermee bespaar je zeeën van tijd. Die tijd kun je ongetwijfeld goed besteden aan andere facetten van je bedrijf.

Werving en Selectie

Bij Werving en Selectie neemt Tempo-Team het volledige werving en selectieproces over. De kandidaat komt direct op contract bij jouw organisatie, jij betaalt ons een eenmalige fee. Daarbij letten we erop dat kandidaten klantgericht, betrouwbaar en deskundig zijn. Wij garanderen een succesvolle match. Zo niet: geld terug. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef direct je vaste vacature aan ons door.

De bedrijven die ons inschakelen voor Werving en Selectie, kiezen voor gemak en een ervaren team voor Werving en Selectie. Drie voordelen van Werving en Selectie via Tempo-Team:

  1. Geen match? Geld terug
  2. Bespaar tijd
  3. Geld besparen

Werving voor alle sectoren

We doen werving en selectie in Amsterdam in alle sectoren en op alle niveaus. Zo werven wij onder andere voor opdrachtgevers binnen de hospitality, zorg, techniek, logistiek, sales en tal van andere sectoren.

Vrijblijvend kennismaken?

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over werving en selectie in de regio Amsterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan of deel meteen je vaste vacature met ons. Liever telefonisch contact? Bel dan onze Vaste Lijn op 0800-0614.