Werving en Selectie Eindhoven

Waarom veel bedrijven in Eindhoven Werving en Selectie uitbesteden aan Tempo-Team? Omdat ze graag tijd overhouden voor hun corebusiness. Zelf zoeken naar nieuw personeel is een kostbare klus die veel tijd vergt. Tempo-Team neemt Werving en Selectie van bedrijven in Eindhoven over en zorgt steeds weer voor de beste match.

Over Werving en Selectie

Bij Werving en Selectie neemt Tempo-Team het volledige werving en selectieproces over. De kandidaat komt direct op contract bij jouw organisatie, jij betaalt ons een eenmalige fee. Daarbij kijken we niet alleen naar ervaring en opleiding, maar ook naar persoonlijkheid. Wij garanderen een succesvolle match. Zo niet: geld terug. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef direct je vaste vacature aan ons door.

De bedrijven die ons inschakelen voor werving en selectie, kiezen voor gemak en een team met veel ervaring in het werven van de beste kandidaat voor organisaties. Drie voordelen van Werving en Selectie via Tempo-Team:

  1. Geen match? Geld terug
  2. Bespaar tijd
  3. Geld besparen

We werven in alle sectoren

Werving en selectie in Eindhoven is niet gebonden aan specifieke sectoren. De sectoren waar we het meest actief in zijn, zijn zorg, hospitality, techniek, logistiek en sales. Daarnaast zijn er ook tal van andere branches en functies waarmee Tempo-Team je van dienst is met Werving en Selectie. We gaan graag op zoek naar de topkandidaat die bij jouw bedrijf past!

Meer informatie

Heb je vragen of wil je kennismaken om de mogelijkheden van Werving en Selectie voor jouw bedrijf te bespreken? Vraag vrijblijvend een offerte aan of deel meteen je vaste vacature met ons. Liever telefonisch contact? Bel dan onze Vaste Lijn op 0800-0614.