Werving en selectie Eindhoven

Waarom veel bedrijven in Eindhoven werving en selectie uitbesteden aan Tempo-Team? Omdat ze graag tijd overhouden voor hun corebusiness. Zelf zoeken naar nieuw personeel is een kostbare klus die veel tijd vergt. Tempo-Team neemt werving en selectie van bedrijven in Eindhoven over en zorgt steeds weer voor de beste match.

Wij vinden uw nieuwe personeel in Eindhoven

Werving en selectie door Tempo-Team is ook een oplossing voor uw bedrijf. Wij zoeken naar vers bloed voor uw organisatie in Eindhoven en omgeving. Hierbij gebruiken we ons netwerk en verschillende kanalen om de juiste professional voor uw bedrijf te vinden. Na een voorselectie stellen we u kandidaten voor die bij uw vacature en bedrijf passen. Veel makkelijker kan het eigenlijk niet.

De voordelen van werving en selectie

  • We gebruiken verschillende kanalen om uw ideale kandidaat te vinden
  • We doen de voorselectie en kennismakingsgesprekken
  • We stellen kandidaten aan u voor die bij uw bedrijf passen
  • No cure, no pay

De beste kandidaat voor uw bedrijf

We kijken verder dan alleen kennis en ervaring. Of iemand qua persoonlijkheid past binnen uw bedrijf is minstens zo belangrijk. Werving en selectie is zoeken naar de ideale match, voor een langdurige samenwerking tussen uw bedrijf en de nieuwe medewerker.

We werven in alle sectoren

Werving en selectie in Eindhoven is niet gebonden aan specifieke sectoren. De sectoren waar we het meest actief in zijn, zijn zorg, ICT, techniek, logistiek en sales. Daarnaast zijn er ook tal van andere branches en functies waarmee Tempo-Team u van dienst is met werving en selectie. We gaan graag op zoek naar de topkandidaat die bij uw bedrijf past!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden van werving en selectie voor uw bedrijf te bespreken? Neem dan contact op met onze vestiging in Eindhoven en we maken een afspraak op korte termijn.