Werving en selectie ICT personeel

Wij vinden IT personeel dat bij u past!

In de IT-sector gaan de ontwikkelingen razendsnel en daarom heeft u soms nieuw personeel nodig. Goed IT personeel vinden is niet altijd even makkelijk en kost veel tijd. Werving en selectie van IT personeel door Tempo-Team is de oplossing. In plaats van adverteren, reacties doornemen en sollicitaties plannen, doen wij dat voor u. We stellen u geschikte kandidaten voor die passen bij de functie en uw bedrijf.

De juiste IT’er voor uw vacature

Bij Tempo-Team hebben we naast jarenlange ervaring in de IT-sector een groot netwerk. Dankzij verschillende kanalen bereiken we veel geschoold ICT-personeel en vinden we altijd de juiste persoon voor de job.

Voordelen van werving en selectie via Tempo-Team

  • Wij vinden de ICT-professional die bij uw organisatie past
  • U bespaart op wervingskosten, advertentiekosten en meer
  • U bespaart tijd, want wij spitten cv’s door en doen de eerste gesprekken
  • U betaalt alleen bij een geslaagde match - no cure, no pay!

Nieuw personeel in minder tijd

IT-personeel werven is een tijdverslindende bezigheid. Sollicitaties doornemen, mensen uitnodigen en gesprekken voeren, het kost een hoop tijd. Die tijd kunt u beter besteden aan het helpen van uw klanten. Tempo-Team neemt de werving en selectie van ICT-personeel graag van u over. Wij beoordelen sollicitaties, voeren gesprekken en benaderen u met potentiële nieuwe werknemers die passen bij uw vacature en organisatie.

Wilt u meer weten?

Werving en selectie voor de IT-sector is een omvangrijk begrip. Onze intercedenten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Om een afspraak te maken neemt u contact op met een van onze vestigingen.