Ook voor vast personeel

Ben je op zoek naar nieuw of extra personeel? Dan zijn we blij dat je hier bent, want Tempo-Team helpt! Of je nu op zoek bent naar een verzorgende IG of een allround schademonteur; wij weten de beste kandidaten voor jouw bedrijf te vinden. Risicovol? Nee. Ben je niet tevreden, dan krijg je de fee die je aan ons hebt betaald gewoon terug. Wel zo eerlijk.

Goed vast personeel is erg waardevol. Wij weten die uitblinkers, pareltjes en knappe koppen te vinden. En zorgen dat ze bij jou op de loonlijst komen.

Waarom kiezen voor Werving en Selectie door Tempo-Team?

Nou, wij bezorgen jou de beste kandidaat. Zo simpel is het.
Wij kennen interessante kandidaten met een frisse blik. Precies wat je zoekt.

Mocht de kandidaat op een of andere manier toch niet voldoen aan je verwachtingen en de proeftijd niet doorkomen? Geen probleem. De fee die je aan ons hebt betaald, krijg je gewoon terug. Lees in onze voorwaarden hoe dit precies werkt.

  • Daarnaast: via ons hou je tijd over voor andere dingen. Een goede kandidaat is vaak makkelijker te omschrijven dan te vinden. Het zoeken van de perfecte werknemer kost tijd. Van het schrijven van een vacaturetekst tot het afbellen van ongeschikte kandidaten: gemiddeld is een ondernemer zo’n 42 uur (een volle werkweek!) bezig om een nieuwe werknemer te vinden.
  • Die tijd kan je beter besteden. Laat het ons daarom lekker doen.
  • Tot slot: je bespaart geld. Het kost je gemiddeld 11.266* euro om een nieuwe werknemer te vinden. Da’s een hoop geld. In de meeste gevallen ben je via Tempo-Team goedkoper uit (uiteraard afhankelijk van het profiel dat je zoekt).

Hoor ik je denken: dit wil ik?!

Logisch. Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen of deel meteen je vacature met ons. Liever telefonisch contact? Dat kan. Bel met de vestiging bij jou in de buurt.

* Onderzoek van SSI in opdracht van Tempo-Team