Ook voor vast personeel

Heb je een openstaande vacature en lukt het maar niet die nieuwe medewerker te vinden? Wil je je nieuwe collega wel op jouw loonlijst, maar kost de werving en selectie te veel tijd? Niks om wakker van te liggen! Wij nemen die werving en selectie van je over en garanderen jou de beste match.
Risicovol? Welnee. Ben je niet tevreden, dan krijg je de fee die je aan ons hebt betaald gewoon terug. Wel zo eerlijk.

Meteen vrijblijvend een vacature doorgeven!

Waarom kiezen voor Werving en Selectie door Tempo-Team?

Nou, wij bezorgen jou de beste kandidaat. Zo simpel is het.

  • Het scheelt je een hoop centen.
    Het kost je gemiddeld 11.266* euro om een nieuwe werknemer te vinden. Via Tempo-Team ben je goedkoper uit (uiteraard afhankelijk van het profiel dat je zoekt)
  • Een werkweek aan tijd overhouden.
    Een goede kandidaat is vaak makkelijker te omschrijven dan te vinden. Het zoeken van de perfecte werknemer kost tijd. Van het schrijven van een vacaturetekst tot het afbellen van ongeschikte kandidaten: gemiddeld is een ondernemer zo’n 42 uur (een volle werkweek!) bezig om een nieuwe werknemer te vinden.
  • Geen match, geld terug.
    Voldoet de kandidaat niet aan je verwachtingen en komt hij de proeftijd niet door? Geen probleem, je krijgt de fee die je ons betaald hebt terug.

Laat ons aan de slag gaan voor je! Met een groot bereik met onze vacatures, door pro-actief zoeken en onze gigantische database aan enthousiastelingen die staan te trappelen om bij jou te werken. Voor je het weet hebben wij minimaal twee kandidaten voor je. Heerlijk toch?

Hoor ik je denken: dit wil ik?!

Logisch. Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen of deel meteen je vacature met ons. Liever telefonisch contact? Dat kan. Bel met de vestiging bij jou in de buurt.

* Onderzoek van SSI in opdracht van Tempo-Team