Werving en selectie voor je (vaste) personeel

Sollicitaties doorspitten is veel werk. Laat ons dat lekker doen! Wij doen de werving voor je. Wij gaan op zoek naar de enthousiastelingen die staan te trappelen om bij jou te werken. Voor je het weet, staat die topper straks voor je neus. Heerlijk toch?

✅Gegarandeerd: geen match, geld terug
Bespaar gemiddeld 42 uur van jouw tijd en ruim 11.000 euro.
Minimaal 2 kandidaten die écht bij jouw bedrijf passen.
Vraag een proefberekening aan!

Dus, zoek jij een nieuwe medewerker, maar wil je de werving en selectie uit handen geven? Wij springen uit de startblokken en zoeken naar jouw perfecte kandidaat. Error? Kan gebeuren. Dan krijg je je geld terug: wel zo eerlijk! Lees onze voorwaarden over hoe dat precies werkt.

Scroll verder om te lezen wat we doen! 👇🏻

Start de werving vandaag!

Wat is werving en selectie?

Goede vraag! Met werving en selectie bedoelen we dat wij voor je op zoek gaan naar vast personeel. Met alle info op zak zoeken en selecteren wij jouw toekomstige collega. Leun dus maar lekker achterover, want het wordt allemaal voor je geregeld. En is er een match tussen het bedrijf, de baas en de kandidaat? Hoppa, missie geslaagd!

En het werkt andersom natuurlijk hetzelfde. Ben je als werknemer op zoek naar een tof bedrijf om voor te werken? Check dan even onze pagina voor werknemers.

De voordelen van werving en selectie

 • Je houdt een hoop tijd over.
  Wist je dat het werven van een nieuwe werknemer zo’n 42 uur in beslag neemt?! Vacature schrijven, selecteren, afbellen, uitnodigen, en nog veel meer. Dat gaat er veel tijd in zitten. Laat ons het lekker doen!
 • Het scheelt je ook best wat centen.
  Het kost gemiddeld 11.266 euro* om een nieuwe werknemer te vinden. Dan ben je met ons toch een stuk goedkoper uit, hoor. 
 • Geen match, geld terug.
  Niet tevreden of komt de kandidaat de proeftijd niet door? Dan zoeken we gewoon een nieuwe collega voor je en krijg jij je geld terug. Oftewel, no cure, no pay. Best een goede deal, al zeggen we zelf. Lees in onze voorwaarden hoe dat precies werkt.

Zo vinden wij die perfecte kandidaat

Dit zijn onze geheime ingrediënten waar we met de werving en selectie gebruik van maken:

 1. Voordat wij de zoektocht starten, willen we eerst weten hoe jouw droomwerknemer eruit ziet. Wensen, profielen, tafeltennisskills: geef het allemaal maar door!
 2. Dan begint het echte werk: de vacature moet gezien worden. Daarom delen we deze niet alleen op onze site, maar ook in de top 10 jobboards! 
 3. Voorselectie? Regelen we voor je! Wat er op papier staat, is niet genoeg en daarom nodigen we een paar mensen uit op gesprek. Zo filteren we er minimaal 2 kandidaten uit die écht bij jouw bedrijf passen.
 4. We hebben een match! Een laatste gesprek en voor je het weet heb je een nieuwe collega.

Hop, laten we beginnen

Geïnteresseerd? Wij ook! Vraag meteen een proefberekening aan en dan nemen we contact met je op. Liever een belletje? Dat kan! Bel een van onze toppers bij jou in de buurt.

Laat je gegevens achter en wat informatie over de vacature en dan nemen we snel contact met je op. 

Nog meer leesvoer: