Werving en selectie Rotterdam

Voor veel bedrijven in Rotterdam is werving en selectie een koud kunstje. Ze hebben namelijk Tempo-Team als partner voor werving en selectie. In Rotterdam wonen namelijk erg veel professionals in sectoren als de zorg, ICT, techniek, logistiek en sales. Dankzij ons netwerk en kanalen vinden wij de topper die perfect matcht met uw vacature!

De makkelijkste weg naar nieuw personeel in Rotterdam

Werving en selectie door Tempo-Team is de snelste en makkelijkste weg naar nieuw personeel. Wij gaan voor u op zoek en stellen u de beste kandidaten voor. Terwijl u zich bezighoudt met uw corebusiness, lezen wij alle sollicitatiebrieven en cv’s, plannen gesprekken in en doen de complete voorselectie.

De voordelen van werving en selectie

  • We gebruiken verschillende kanalen om uw ideale kandidaat te vinden
  • We doen de voorselectie en kennismakingsgesprekken
  • We stellen u kandidaten voor die bij uw bedrijf passen
  • No cure, no pay

De beste kandidaat voor uw vacature

Kennis en ervaring zijn natuurlijk belangrijk. Maar ook iemands persoonlijkheid is cruciaal. Voor ons is werving en selectie meer dan kijken naar competenties en ervaring. We gaan op zoek naar de kandidaat die matcht met uw vacature én uw bedrijf.

Actief in alle sectoren

We doen werving en selectie in Rotterdam voor alle soorten bedrijven en alle soorten functies. De bekendste sectoren zijn zorg, ICT, techniek, logistiek en sales. Maar ook als u in een andere sector actief bent of een vacature op andere gebied heeft zijn we u graag van dienst. Dankzij ons netwerk en onze kanalen vinden we ook in Rotterdam en omgeving altijd een professional die bij u past.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het uitbesteden van werving en selectie? Onze intercedenten in Rotterdam maken graag tijd om uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op met onze vestiging!