Werving en Selectie Rotterdam

Voor veel bedrijven in Rotterdam is werving en selectie van nieuw personeel een koud kunstje. Ze hebben namelijk Tempo-Team als partner voor werving en selectie.

Werving en Selectie

Bij Werving en Selectie neemt Tempo-Team het volledige werving en selectieproces over. De kandidaat komt direct op contract bij jouw organisatie, jij betaalt ons een eenmalige fee. Daarbij letten we erop dat kandidaten klantgericht, betrouwbaar en deskundig zijn. Wij garanderen een succesvolle match. Zo niet: geld terug. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef direct je vaste vacature aan ons door.

De bedrijven die ons inschakelen voor Werving en Selectie, kiezen voor gemak en een ervaren team voor Werving en Selectie. Drie voordelen van Werving en Selectie via Tempo-Team:

  1. Geen match? Geld terug
  2. Bespaar tijd
  3. Geld besparen

Actief in alle sectoren

We doen werving en selectie in Rotterdam voor alle soorten bedrijven en alle soorten functies. De bekendste sectoren zijn zorg, hospitality, techniek, logistiek en sales. Maar ook als je in een andere sector actief bent of een vacature op andere gebied heeft zijn we je graag van dienst. Dankzij ons netwerk en onze kanalen vinden we ook in Rotterdam en omgeving altijd een professional die bij je past.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over het uitbesteden van werving en selectie? Onze intercedenten in Rotterdam maken graag tijd om al je vragen te beantwoorden. Vraag vrijblijvend een offerte aan of deel meteen je vaste vacature met ons. Liever telefonisch contact? Bel dan onze Vaste Lijn op 0800-0614.