Werving en selectie sales personeel

Op zoek naar nieuw salestalent?

Sales personeel vinden kost tijd en die tijd kunt u beter besteden. Daarom is Tempo-Team actief in werving en selectie van sales personeel. Hiermee nemen we uw bedrijf een hoop werk uit handen. Wij gaan op zoek naar nieuw sales personeel en als we een match zien, benaderen we u met de betreffende kandidaat.

Sales personeel werven dat bij uw bedrijf past

Werving en selectie van sales personeel draait om de juiste match. We zoeken dan ook naar salesmensen die bij de vacature en uw bedrijf passen. Hiervoor zetten we talloze kanalen in om die salestopper die bij uw bedrijf hoort te bereiken.

Voordelen van werving en selectie door Tempo-Team

  • Wij gaan op zoek naar sales personeel dat bij u past
  • We zoeken via verschillende kanalen
  • U bespaart tijd, wij doen al het voorwerk voor u
  • No cure, no pay: u krijgt alleen een rekening als we een match vinden

Snel nieuwe sales mensen

Tempo-Team heeft een groot netwerk en kan daarmee snel nieuw sales personeel werven voor uw bedrijf. We maken een selectie uit de brieven en cv’s, doen kennismakingsgesprekken en stellen u vervolgens potentiële kandidaten voor. En ondertussen heeft u tijd voor andere belangrijke zaken.

Vrijblijvend kennismaken?

We beantwoorden graag al uw vragen over werving en selectie van sales personeel. Neem vandaag nog contact op een van onze vestigingen om een afspraak te maken met één van onze intercedenten.