Werving en selectie technisch personeel

Wij vinden technisch personeel voor uw bedrijf!

Tempo-Team biedt werving en selectie voor technisch personeel aan, want in de techniek zijn mensen nog altijd onmisbaar. Maar geschoold technisch personeel ligt niet altijd voor het oprapen. Bovendien kosten sollicitatieprocedures veel tijd en geld. Door werving en selectie uit te besteden bespaart u veel tijd en geld en vindt u het juiste technisch personeel voor uw bedrijf sneller en makkelijker.

De juiste persoon voor uw vacature

Werving en selectie van technisch personeel betekent dat we op basis van uw vacature via diverse kanalen op zoek gaan naar matches. Ervaring en opleiding spelen een rol, maar ook persoonlijkheid. We willen u graag een medewerker voorstellen die ook bij uw bedrijf past. Dankzij onze ervaring vinden we altijd het beste technisch personeel voor uw bedrijf.

Voordelen van werving en selectie via Tempo-Team

  • Wij vinden het technisch personeel dat binnen uw organisatie past
  • U bespaart o.a. op wervings- en advertentiekosten
  • U bespaart tijd, wij doen het voorwerk en brengen u in contact met geschikte kandidaten
  • No cure, no pay: u betaalt alleen bij een geslaagde bemiddeling

Nieuw technisch personeel in minder tijd

De werving en selectie van technisch personeel uitbesteden kan u een hoop tijd schelen. Reacties doornemen en gesprekken met mogelijke kandidaten zijn een aantal tijdverslindende activiteiten die wij voor onze rekening nemen. We selecteren de meest geschikte kandidaten voor u en u houdt meer tijd over voor uw onderneming.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wat Tempo-Team verstaat onder werving en selectie van technisch personeel is veel meer dan we hier kunnen uitleggen. We vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie of thee. Neem contact op met een vestiging om een afspraak te maken!