Werving en Selectie Utrecht

Zit jouw bedrijf in Utrecht en zoek je nog altijd zelf naar nieuw personeel? Tempo-Team verzorgt Werving en Selectie in Utrecht en helpt je tijd te besparen. Tijd die je goed kunt gebruiken om te ondernemen bijvoorbeeld. Het vinden van personeel kost veel tijd en Werving en Selectie van Tempo-Team betekent dat je tijd overhoudt!

Over Werving en Selectie

Bij Werving en Selectie neemt Tempo-Team het volledige werving en selectieproces over. De kandidaat komt direct op contract bij jouw organisatie, jij betaalt ons een eenmalige fee. Daarbij kijken we niet alleen naar ervaring en opleiding, maar ook naar persoonlijkheid. Wij garanderen een succesvolle match. Zo niet: geld terug. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef direct je vaste vacature aan ons door.

De bedrijven die ons inschakelen voor werving en selectie, kiezen voor gemak en een team met veel ervaring in het werven van de beste kandidaat voor organisaties. Drie voordelen van Werving en Selectie via Tempo-Team:

  1. Geen match? Geld terug
  2. Bespaar tijd
  3. Geld besparen

Alle sectoren in Utrecht

Werving en selectie is een breed begrip. We werken over alle sectoren en in alle type functies. In Utrecht zitten veel bedrijven in uiteenlopende branches zoals zorg, sales, hospitality, logistiek en techniek. Tempo-Team is de ideale partner voor werving en selectie voor al die bedrijven in Utrecht. Wij vinden gegarandeerd de beste kandidaat voor je vacature.

Meer weten over werving en selectie?

Onze intercedenten in Utrecht vertellen je graag meer over de mogelijkheden die we uw bedrijf bieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan of deel meteen je vaste vacature met ons. Liever telefonisch contact? Bel dan onze Vaste Lijn op 0800-0614.