Werving en selectie Utrecht

Zit uw bedrijf in Utrecht en zoekt u nog altijd zelf naar nieuw personeel? Tempo-Team verzorgt werving en selectie in Utrecht en helpt u daarmee om tijd te besparen. Tijd die u goed kunt gebruiken om te ondernemen bijvoorbeeld. Het vinden van personeel kost veel tijd en werving en selectie door Tempo-Team betekent dat u tijd overhoudt!

Nieuwe medewerkers vinden in Utrecht

We hebben een groot netwerk en veel kanalen waarmee we potentiële kandidaten voor uw vacature snel bereiken. We lezen alle reacties en cv’s en doen vervolgens de eerste gesprekken met kandidaten die bij u passen. Als we zeker zijn dat we een match hebben, stellen we de betreffende kandidaat aan u voor. U voert alleen gesprekken met kandidaten die voldoen aan het profiel én die passen bij uw bedrijf. 

De voordelen van werving en selectie

  • Wij lezen brieven en cv’s door
  • Wij doen de eerste gesprekken
  • We bieden u een voorselectie aan: u zit met potentiële kandidaten aan tafel!
  • U bespaart op advertentiekosten
  • No cure, no pay

Een juiste kandidaat voor uw vacature

Bij werving en selectie is het ons doel om de juiste match te vinden. We zoeken mensen die passen bij uw vacature en binnen uw bedrijf. Volgens ons is dat de enige manier om vast personeel te vinden dat net zo gelukkig wordt van de samenwerking als u.

Alle sectoren in Utrecht

Werving en selectie is een breed begrip. We werken over alle sectoren en in alle type functies. In Utrecht zitten veel bedrijven in uiteenlopende branches zoals zorg, sales, ICT, logistiek en techniek. Tempo-Team is de ideale partner voor werving en selectie voor al die bedrijven in Utrecht. Wij vinden de juiste persoon voor uw vacature!

Meer weten over werving en selectie?

Onze intercedenten in Utrecht vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we uw bedrijf bieden.  Neem contact op met onze vestiging en we beantwoorden al uw vragen.